Cine este Emily Ratajkowski, noua seducătoare de la Hollywood?

Este un nume din ce în ce mai pomenit în avangarda celor care bat la porțile afirmării. O vedem câștigând, deja, bătălii pe covorul roșu în fața unor obișnuiți ai Cetății Filmului, după ce a cucerit multe dintre topurile în care sunt incluse cele mai frumoase figuri actuale din showbiz.

Emily Ratajkowski pentru colecția de lenjerie Yamamay

În 2013, bunăoară, revista „Esquire“ a numit-o nici mai mult, nici mai puțin decât „Femeia Anului“ și asta credem noi că are o mare legătură cu ACEA apariție topless din clipul „Blurred Lines“, al lui Robin Thicke, pentru ca un an mai târziu, cititorii site-ului AskMen să o voteze a treia cea mai dorită femeie din lume.

Faima s-a împrietenit mai mult cu ea după ce tânăra de 24 de ani a apărut în aclamatul film „Gone Girl“, unde a interpretat-o pe amanta personajului lui Ben Affleck. „Vreau să mă fac cunoscută pentru felul în care joc și să nu mă bazez pe corpul meu sau pe trecutul meu în modă“, spune ambițioasa Emily, dar, dacă e să-l credem pe regizorul David Fincher, tocmai aceste calități fizice au ajutat-o să pună mâna pe rolul de mai sus. Pe scurt, aveau nevoie de o seducătoare sexy pe care femeile s-o urască, iar bărbații s-o dorească, iar Ben Affleck a fost cel care a aruncat o vorbă: „Da, ca fata aia din videoclipul «Blurred Lines»“.

În videoclipul piesei Blurred Lines.

„Am mers la casting și l-am văzut acolo pe tipul ăsta înalt și chipeș“, își amintește Emily despre prima întâlnire cu partenerul ei din film, ținând să adauge că Ben sărută excelent. Rămâne de văzut dacă actualul ei coleg de ecran, Zac Efron, alături de care apare în „We Are Your Friends“, va primi același gen de recomandări.

Dar de unde vine și cum ne-a cucerit acest chip proaspăt de pe afișele de film?

Actrița născută la Londra și relocată, în copilărie, în însoritul Los Angeles, mărturisește că goliciunea n-a fost niciodată un subiect tabu în familia Ratajkowski, una cu origini poloneze, irlandeze și germane, și o obișnuită a plajelor europene de nudiști. „Ai mei petreceau fiecare vară în Mallorca și Irlanda, iar mama mea, o profesoară hipioată de limba engleză, făcea întotdeauna plajă topless“, spune actrița. Și când tatăl îi trimite mesaje de felicitări după ce vede prima ei ședință foto nud, îți dai seama că Emily a avut de la cine moșteni lipsa de inhibiții. „Am privit dintotdeauna nuditatea ca pe ceva frumos, fără să fac imediat legătura cu sexualitatea“, mărturisește tânăra vedetă, după ce mama ei a învățat-o să nu se rușineze de trupul ei. Gol. Așa că n-ar trebui să ne mire încrederea cu care fata a pozat dezbrăcată în numeroase reviste, precum publicația erotică „treats!“, „CR Fashion Book“, „GQ“, „Acclaim“ sau „Sports Illustrated“.

Și cu toate că nu se rușinează să apară în costumul Evei pe ici și pe colo, actrița născută în Marea Britanie recunoaște că s-a săturat de statutul ei de bikini babe, temându-se ca acest lucru să nu-i afecteze șansele de a primi un rol serios: „Când oamenii mă caută pe Google, văd acest tip de sex-simbol în bikini și nu au încredere să mă cheme la audiții pentru altceva decât acest gen de interpretări“.

Zac Efron și Emily Ratajkowski, la premiera filmului ‘We Are Your Friends’.

Sexy a fost și apariția ei alături de Ben Affleck în „Gone Girl“, lucru care a dus la zvonuri cum că cei doi ar fi avut o legătură în timpul filmărilor sau că tânăra brunetă ar fi fost motivul divorțului acestuia de Jennifer Garner. Asta în ciuda faptului că Emily susține că ea preferă să se iubească cu nume mai puțin grele din industria divertismentului. A fost cazul omului de afaceri Andrew Dryden, în 2013, apoi al muzicianului și hipsterului Jeff Magid, care tot apare ocazional în postările ei de pe Instagram. Dacă despre iubiții ei nu știm prea multe, nu același lucru se poate spune despre grupul ei posh de prietene, Emily trăgând lozul cel mare după ce a fost… primită în gașca cool de manechine precum Cara Delevingne, Gigi Hadid și Kendall Jenner.

Ce-ar mai fi de spus? Știm că este incredibil de greu de pronunțat, dar țineți minte acest nume! Ratajkowski. Emily Ratajkowski.

Foto: Hepta, Guliver/Rex Features/getty images, cinemagia.ro

Alături de iubitul ei, Jeff Magid.


INAPOI LA PRIMA PAGINA