Cine este femeia care va moșteni averea de 300 de milioane de dolari a lui Prince?

LOS ANGELES - MARCH 19: Musician Prince performs onstage at the 36th Annual NAACP Image Awards at the Dorothy Chandler Pavilion on March 19, 2005 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)
Prince a murit pe 21 aprilie

Ca de obicei, în cazul legendarelor vedete care pleacă dintre noi fără să lase în urmă moștenitori sau măcar o văduvă care are dreptul la veniturile celui în cauză, rudele apropiate sunt cele care se trezesc îmbogățite peste noapte.

Din păcate, acesta poate fi cazul lui Prince, artistul care a decedat pe 21 aprilie, la 57 de ani, și care, umblă vorba, n-ar fi lăsat în urma lui vreun testament.

În acest caz, Tyka Nelson, 55 de ani, este cea care va fi îndreptățită să fie responsabila imperiului financiar construit de Prince în cei 40 de ani de cariera, aceasta fiind cea mai apropiată rudă a lui.

tyka-nelson-11
Tyka și-a încercat norocul și în muzică, fără succes

Cât de apropiați erau cei doi frați? Se spune că Prince și Tyka s-ar fi apropiat mai ales în ultimii ani, după o perioadă în care nu erau în termeni prea buni, din cauză dependenței de droguri a lui Tyka și a faptului că aceasta a recurs la prostituție pentru a-și putea crește copiii, pe Sir Montece Laeil Nelson și President LenNard Laeil Nelson.

Ei bine, această femeie este posibil să moștenească nu doar cele 300 de milioane de dolari din conturile fratelui său, ci și prestigiosul catalog muzical al artistului, considerat a valora circa 500 de millioane de dolari. Ca să nu mai vorbim de înregistrările pe care Prince încă nu apucase să le lanseze și care, după decesul iconului, vor valora mult mai mult.

Tyka nu este căsătorită și este cea mai aporpiată rudă a artistului divorțat de două ori, ai cărui părinți, John L. Nelson și Mattie Shaw, sunt la rândul lor decedați.

„Eram o mamă singură, iar băieții mei erau mici copii. Mi-am vândut corpul pentru mâncare, bani și pamperși“, s-a scuzat Tyka în 2003, atunci când s-a și internat la dezintoxicare pentru a scăpa de dependență.INAPOI LA PRIMA PAGINA