Cristiano Ronaldo a devenit tată de gemeni, grație unei mame surogat

La șase ani de la venirea pe lume a lui Cristiano Jr., familia celebrului fotbalist s-a mărit din nou! Potrivit presei internaționale, Cristiano Ronaldo a devenit, joi, tată de gemeni grație unei mame surogat!

Cristiano Ronaldo, alături de iubită și de fiul său

La câteva zile după ce mama sa nega că iubita fotbalistului ar fi însărcinată și că acesta ar urma să devină din nou tată, iată că-n familia lui Ronaldo au intrat gemenii Mateo și Eva. Vestea a fost confirmată de o televiziune portugheză: „Mateo și Eva, acestea sunt numele gemenilor lui Cristiano Ronaldo. Fetița și băiețelul au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. E un secret pe care Cristiano Ronaldo nu l-a dezvăluit încă”.

Cât despre femeia care i-a purtat nouă luni în pântece copiii lui Ronaldo, nimeni nu știe nimic. Identitatea femeii este bine ascunsă, deși se știe că este vorba despre o persoană din Statele Unite ale Americii.

Momentan, fotbalistul nu a făcut comentarii pe baza acestui subiect, și nici iubita acestuia, Georgiana Rodriguez, n-a luat vreo poziție oficială. Primele zvonuri privitoare la acest subiect au apărut în martie, când presa internațională a titrat, pe baza unor mărturii, că fotbalistul urmează să devină tată de gemeni.

Cristiano și fiul său, în vârstă de 6 ani

Amintim că-n 2010, când Ronaldo Jr. a venit pe lume, Cristiano Ronaldo a menționat pe Facebook și Twitter că a devenit tată pentru prima oară.

foto: Getty Images / Twitter

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA