Cu ce vedetă este prietenă iubita Prințului Harry? Ne-a surprins când am aflat!

Ne-am fi așteptat ca cea mai bună prietenă și confidenta lui Meghan Markle să fie o colegă de breaslă, dar nu! Cea căreia îi încredințează actrița cele mai secrete gânduri este nimeni alta decât Serena Williams, celebra tenismenă.

Prietene foarte bune!

Înainte ca relația lui Harry cu Meghan să devină publică, o singură persoană știa despre această idilă: Serena Williams. Sportiva i-a fost aproape lui Meghan în toată acea perioadă agitată de înainte și după aflarea marelui secret.

De altfel, și Meghan a primit o invitație dublă la nunta sportivei cu Alexis Ohanian, fondatorul Reddit. Așadr, ne așteptăm ca, la acest eveniment, actrița din ”Suits” să se prezinte alături de iubitul ei, Prințul Harry.

Se așteaptă ca Meghan să participe la nunta Serenei cu Alexis

În fine, revenind la prietenia lor, Meghan a vorbit cândva despre Serena. Iată ce a avut de spus atunci: ”Ne-am conectat imediat, ne făceam fotografii, râdeam, și vorbeam despre orice, mai puțin despre tennis sau actorie. Așa a început prietenia noastră”, relata Meghan pe site-ul său, „The Tig”.

Prietenie cu vechime. Aici, în 2014

De altfel, am avut ocazia să le vedem, de câteva ori, pe cele două, împreună. Prima oară se-ntâmpla în luna septembrie 2014, când Meghan a mers s-o susțină pe Serena pe terenul de tenis. ”A reușit”, a postat pe rețelele de socializare actrița atunci când Serena a câștigat cel de-al treilea campanionat U.S. Open, consecutiv. Apoi, la Australian Open, în 2015, Meghan iar i-a stat alături Serenei, postând pe rețelele de socializare o imagine în care își îmbrățișa prietena.

I-a fost aproape în toate momentele importante

Așadar, cele două chiar au o relație apropiată. Meghan este, însă, prietenă și cu actrița Priyanka Chopra, Olivia Palermo și Abigail Spencer, despre care a vorbit în articolele de pe blogul său.

foto: ”The Tig”/ GettyINAPOI LA PRIMA PAGINA