Cum afectează escapada Prințului William relația cu Kate?

Astăzi, Ducele și Ducesa de Cambridge se află în capitala franceză, Paris, într-o vizită oficială. Cât de frumos, ar spune mulți dintre voi, dar Kate poate nu este de aceeași părere, având în vedere ipostazele în care a fost surprins soțul său zilele trecute, pe când acesta se distra la schi și în club în Elveția, iar ea stătea acasă cu copiii. Ce se ascunde sub aceste apariții imaculate, cu părul mereu aranjat și machiajul la locul lui? În ciuda imaginii perfecte, Ducesa pare să clocotească pe dinăuntru. 

Cum a putut William să se expună public atât de mult? Pe parcursul ultimelor zile au apărut o mulțime de fotografii și clipuri video ale soțului care petrecea într-o excursie cu prietenii la schi, iar presa de pretutindeni a preluat imaginile și a discutat pe seama acestora și a comportamentului unei fețe regale, un succesor la tronul Marii Britanii. Faptul că soția stă acasă, sau participă la evenimente regale, în timp ce toată distracția este în altă parte, poate fi îngrijorător pentru o femeie. Așa să fie și în cazul Ducesei de Cambridge? De-a lungul anilor, ea și William s-au străduit să pară uniți, atât în calitate de regalități, cât și ca un cuplu, iar această imagine este acum la un pas de a fi spulberată.

William dansând într-un club din Elveția.

Escapadele sale riscă să-i pună în pericol imaginea, dar dau și ocazia unor comentarii răutăcioase legate de calitatea căsătoriei sale cu Kate. Între timp, cei doi trebuie să își facă datoria în de regalități și apar din nou împreună la Paris. Este pentru prima dată când Prințul William vizitează oficial capitala franceză, din moment ce mama sa a murit acolo acum 20 de ani.

Până la urmă, cine ar fi crezut că rebelul Prinț Harry va fi sobru și își va face datoria, în timp ce fratele mai mare chefuiește? Poate că nu ar trebui să fim surprinși. William a fost mereu cel important, iar în contrast, Harry și-a petrecut zece ani în armată. El a avut o pregătire militară adecvată și înțelege conceptele de loialitate și de serviciu.

Cum ar trebui să se simtă Kate după această escapadă a lui William? La urma urmei, s-a căsătorit cu un prinț fermecător. Orice s-ar fi întâmplat după ce William a ajuns acasă din vacanță, Kate și el sunt din nou împreună, în centrul atenției, în timp ce își fac datoria de regalități.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA