Cum arată Blake Lively, însărcinată, în costum de baie

Duminică, Taylor Swift a invitat mai multe celebrități la reședința ei din Westerly, Rhode Island. Printre aceste staruri hollywoodiene s-au numărat Tom Hiddleston, evident, Ryan Reynolds și soția sa, actrița Blake Lively, dar și unele modele celebre precum Gigi Hadid, Karlie Kloss, Cara Delevingne și Ruby Rose.

Blake Lively, enceinte - Montée des marches du film "The BFG" ("Le BGG Le Bon Gros Géant") lors du 69ème Festival International du Film de Cannes. Le 14 mai 2016. © Giancarlo Gorassini/Bestimage Red carpet for the movie "The BFG" during the 69th Cannes International Film festival. On may 14th 2016
Blake Lively e însărcinat a doua oară

În unele imagini surprinse apare și Blake Lively, care acum este însărcinată cu al doilea copil. Actrița în vârstă de 28 de ani a purtat cu această ocazie un costum de baie deux-pieces, în dungi, care-i lăsa le vedere burtica deja proeminentă.

colaj blake lively
Ryan i-a stat aproape soției sale

Și trebuie să precizăm, fără urmă de răutate, că actrița a dobândit deja câteva kilograme în plus, silueta ei fiind mult mai rotunjoară decât cea pe care a afișat-o cu câteva săptămâni în urmă, pe covorul roșu, la Festivalul de Film de la Cannes.

The Shallows (2016)  Blake Lively *Filmstill - Editorial Use Only* CAP/KFS Image supplied by Capital Pictures
Așa arată înainte cu câteva săptămâni să rămână însărcinată a doua oară. La filmările celei mai recente pelicule ale sale

Nu că asta ar fi o problemă, mai ales că actrița ne-a arătat și la prima sarcină că poate reveni foarte ușor la forma de dinaintea sarcinii.

foto: captură Twitter / hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA