Cum arată Gaviota, una dintre doamnele telenovelelor, la 52 de ani

În 1994 făcea furori într-una dintre cele mai frumoase și mai urmărie telenovele ale timpurilor, „Cafea cu parfum de femeie”. Pe atunci avea 29 de ani, era în floarea vârstei și juca alături de un actor la care visa orice femeie – Guy Ecker.

Actrița și-a câștigat popularitatea în rolul Gaviotei.

Ea este Gaviota din telenovela care a așezat în fața ecranelor, zi de zi, milioane de telespectatori, dornici să vadă parcursul poveștii ei de dragoste cu personajul Sebastian. Despre actriţa columbiană Margarita Rosa de Francisco este vorba, căci a jucat în numeroase producții spaniole, dar rolul Gaviotei i-a adus celebritatea și a propulsat-o în topul celor mai mari doamne ale telenovelelor. Iar diva nu s-a ocupat doar cu actoria, ci are multiple talente, cântă și de asemenea activează în televiziune și chiar și la 52 de ani este de o frumusețe rară.

Și parterenul său de filmare este un actor foarte apreciat.

Acum, la 23 de ani de la lansarea telenovelei care a scris file de poveste în amintirea multor telespectatori, ne-o aducem aminte pe Gaviota exact așa cum era în film, tânără, creață și plină de viață. Frumoasă este și acum, la 52 de ani, chiar dacă a suferit câteva transformări de-a lungul anilor. Este pasionată de sport și are un trup de invidiat. Actrița nu a devenit niciodată mamă, în schimb, are doi căței frumoși pe care îi cosideră copiii ei.

Gaviota arată senzațional la 52 de ani.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA