Cum l-au sărbătorit pe Donald Trump copiii lui?

Membrii familiei Trump s-au reunit pentru a-l sărbători pe Președintele Statelor Unite ale Americii, miercuri noapte. Donald Trump a fost în centrul atenției în cadrul unei petreceri organizate la Casa Albă de către soția sa, Melania Trump.

Trump și cei doi nepoți din partea fiului Donald Trump Jr.

Înconjurat de toți cei cinci copii, dar și de nepoții din partea lor, Donald Trump și-a sărbătorit cu fast împlinirea celor 71 de ani în cadrul primei petreceri date de soția sa, Prima Doamnă a Americii, de când s-a mutat la Casa Albă.

Înainte de petrecerea aceasta, cei cinci copii ai lui Donald, dar și soția sa, s-au întrecut în urări virtuale. Melania a fost cea care a postat o fotografie pe care stătea scris mesajul ”La mulți ani, Domnule Președinte”, urându-i, tototdată, toate cele bune soțului ei: ”Sper că cina aniversară a fost una reușită. La mulți ani, încă o dată, Președinte Trump”.

Urarea Melaniei

Și fiica cea mare a lui Donald a postat pe rețelele de socializare astfel de mesaje. ”M-am bucurat să fiu alături de familia noastră, în seara aceasta, la minunata cină organizată de Prima Doamnă în cinstea tatălui meu”, este mesajul care a însoțit o fotografie în care apare Ivanka, soțul ei, Jared Kushner, dar și cei doi copii ai lor, Arabella și Joseph.

Ivanka și familia ei la aniversarea tatălui său

Ulterior, Ivanka a făcut publică și o fotografie din trecut, ocazie cu care i-a urat toate cele bune tatălui ei: ”La mulți ani, incredibilului meu tată. Sper ca anul acesta să fie cel mai bun de până acum”.

Ivanka și Donald Trump

Și Tiffany, fiica cea mică a lui Donald, a distribuit un mesaj pentru tatăl său: ”La mulți ani, tată. Te iubesc”, s-a mulțumit aceasta să scrie public.

Tiffany și Donald Trump

Eric, în schimb, i-a făcut o urare plină de entuziasm: ”La mulți ani, tată! De-abia aștept să te sărbătoresc în seara aceasta!”.

Eric Trump, alături de soția sa însărcinată, la aniversarea tatălui său
Familia lui Donald Trump Jr.

Cât despre fiul cel mare al lui Donald, respectiv Donald Trump Jr., acesta a postat o imagine cu familia sa în fața Casei Albe, care era urmată de mesajul: ”O seară minunată, l-am vizitat pe Donald Trump de ziua lui cu Vanessa, Kai și Donnie. Mereu e uimitor să-l vedem pe el în noua postură”.

Donald Trump Jr la aniversarea tatălui său

foto: twitter

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA