Cuplul de aur! Goldie Hawn și Kurt Russell, 34 de ani de iubire!

Sunt unul dintre cele mai longevive și fericite cupluri de la Hollywood. Goldie Hawn și Kurt Russell au demonstrat tuturor că și-n Cetatea Filmului o relație poarte rezista atâta vreme cât există iubire și toleranță!

Goldie & Kurt

Aparițiile lor de cuplu, pe covorul roșu, sunt un deliciu, așa că ne bucurăm de fiecare dată când îi vedem împreună, la vreo premieră de film sau vreun eveniment de la Hollywood.

Așa se face că am fost de-a dreptul încântați când i-am văzut, ieri, pășind, la braț, pe covorul roșu al premierei ”Guardian of the galaxy vol. 2”, ce a avut loc în Los Angeles.

Extrem de eleganți!

Zâmbitori și foarte pătimași, actrița de 66 de ani și partenerul ei de viață, în vârstă acum de 71 de ani, au fost extrem de eleganți la acest eveniment de la Hollywood. Goldie a purtat cu această ocazie o rochie neagră, midi, care a făcut minuni în cazul siluetei sale, iar Kurt a îmbrăcat o pereche de blugi, o cămașă și un sacou asortat ținutei alese de actriță. Nu-i așa că sunt o pereche minunată?

Sunt împreună de 34 de ani

Amintim că Goldie și Kurt s-au cuplat în 1983, la puțin timp după ce actorul a divorțat de Season Hubley. Actorii sunt părinții unui băiat pe nume Wyatt Russell,  care a venit pe lume în iulie 1986. Totuși, cei doi copii ai lui Goldie, proveniți din relația cu Bill Hudson, respectiv Kate Hudson și Oliver Hudson,  îl consideră pe Kurt Russell tatăl lor.

Familia lor. Kate, Oliver și Wyatt, Kurt & Goldie

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA