Dana Săvuică, înnebunită după scoicile gătite de Chef Cătălin Scărlătescu

În prima zi de primăvară, Dana Săvuică alături de câţiva reprezentanţi ai presei şi bloggeri de cooking au avut ocazia de gătească cot la cot cu Chef Scărlătescu cele mai bune scoici din oraş.

Burger si Scoici-150 (2)
Dana Săvuică și chef Scărlătescu

S-a întâmplat într-un restaurant cu burgeri şi scoici, din Centrul Vechi al Capitalei.  Scoicile proaspete, aduse din Marea Neagră, şi burgerii variaţi le-au oferit celor prezenţi la eveniment o experienţă culinară unică.

Burger si Scoici-24
În acțiune, la Burger și Scoici

„Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că ador scoicile. Cel mai mult îmi place să le pregătesc cu vin rose din belşug, roşii proaspete, usturoi şi ardei iute. Iar pentru a le da un gust aparte şi fresh, puteţi  adaugă şi un pic de busuioc proaspăt. Dacă vi se face face poftă de scoici prospete, găsiţi această reţeta, dar şi una delicioasă de midii în crustă Panko, aici în Centrul Vechi”, spune Chef Cătălin Scărlătescu.



INAPOI LA PRIMA PAGINA