David Beckham: ”Harper poartă pantofii cu toc ai Victoriei!

Citeste tot despre:

, ,

Recent, Victoria Beckham a dezvăluit că pasiunea fiicei sale pentru fotbal a fost ca un pumnal în inima ei. Însă, se pare că micuța Harper nu este încă pregătită să încalțe pantofii sport, căci este preocupată mai degrabă ”să alerge prin casă în pantofii cu toc ai mamei sale”.

victoriaaa
Victoriei Beckham i-ar plăcea ca fiica sa să-i moștenească pasiunea pentru haine

David Beckham a dezvăluit că fiica lor de patru ani îi calcă pe urme soției sale. Micuța Harper este interesată de tot ce-nseamnă bijuterii și accesorii, așa că nu stă pe gânduri prea mult și se-ncalță cu pantofii mamei sale, ceea ce, desigur, o face extrem de fericită pe Victoria. ”Victoria îmi spune mereu: te rog, avem patru copii, trei dintre ei sunt băieți și iubesc fotbalul. Lasă-mă să am și eu unul care vrea să se îmbrace ca mine și să poarte tocuri”, a povestit amuzat David despre discuțiile lui cu Victoria.

victoria
Victoria încearcă să o implice pe micuța Harper în tot soiul de activități specifice fetițelor

În același spirit de glumă, David a mai declarat că de când Victoria a declarat că pasiunea fiicei sale pentru fotbal este ca un pumnal în inima ei, acesta o tachinează cu tot soiul de video-uri în care fiica lor joacă fotbal: ”Zilele trecute eram afară și jucam fotbal. Harper purta o rochie foarte drăguță, dar în picioare avea pantofi sport. Bineînțeles, i-am trimis acel video și Victoriei. Nu a fost foarte fericită”, a afirmat David într-un interviu în cadrul emisiunii ”Good Morning Britain”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA