De ce nu l-a însoțit Eva Mendes pe Ryan Gosling la Oscar? Iată ce spune actrița!

O mulțime de fani au fost curioși dacă Ryan Gosling va veni anul acesta la Oscar însoțit de frumoasa sa soție, Eva Mendes. Și această curiozitate a fost năruită de apariția actorului pe covorul roșu la Premiile Academiei pe 26 februarie, singur. Știm cu toții că cei doi soți sunt foarte discreți în legătuă cu viața lor personală și nu și-au explus niciodată public cei doi copii, Esmeralda, 2 ani, și Amada, 11 luni. 

Cert este că nici Eva cu Ryan nu au mai fost fotografiați împreună la un eveniment pe covorul roșu de mai bine de doi ani, singurele ipostaze fiind doar acele momente foarte rare surprinse de paparazzi. De ce nu se mai promovează Eva atât de mult ca actriță și de ce fuge de lumina reflectoarelor, refuzând să îl însoțească pe soțul său la sumedenia de evenimente de premiere a cinematografiei, aflăm chiar de la ea.

Într-un interviu acordat revistei Shape, Eva a dat cărțile pe față. Actrița în vârstă de 43 de ani a spus că nu îi mai place să iasă în public atât de des: „Ceea ce oamenii nu știu despre mine este că îmi place să fiu acasă. În loc să apar pe covorul roșu, prefer să stau cu fetele noastre.”

Mendes arată remarcabil de bine la doar aproape un an de la venirea pe lune a celui de-al doilea copil al său cu Gosling, dar știm sigur că nu a fost ușor să ajungă la această formă de invidiat: ” În unele privințe, a fost mai greu să revin la forma inițială după nașterea celei de-a doua fetițe. Cu toate acestea, nu a fost chiar atât de dificil precum mi-am imaginat, pentru că sunt mereu în mișcare cu copiii. Nu pot să stau deloc jos. Alerg după fetițe toată ziua”, a spus Eva.

De asemenea, a renunțat la o serie de obiceiuri nesănătoase cum ar fi fast food sau alte bunătăți: ” Nu țin mâncare de tip fast food în casă pentru că încerc să le dau un exemplu bun copiilor mei.” Cu toate acestea, dulciurile sunt slăbiciunea sa cea mai mare:  „Dulciurile sunt slăbiciunea mea, trebuie să fiu atentă la cantitatea de zahăr pe care o consum. M-am obișnuit să am ceva dulce după fiecare masă, așa că trebuie să mă decid când consum ceva cu zahăr, mai bine la masa de prânz și nu la cină „

Foto: Shape Magazine

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA