Dezvăluiri despre viața amoroasă a lui Harrison Ford

Fosta colegă de platou de la filmul Star Wars a publicat o carte în care a scris despre relația intimă pe care aceasta a avut-o cu actorul hollywoodian.

51930375 Celebrities at the Los Angeles premiere of 'Star Wars: The Force Awakens' in Hollywood, California on December 14, 2015. Celebrities at the Los Angeles premiere of 'Star Wars: The Force Awakens' in Hollywood, California on December 14, 2015. Pictured: Harrison Ford FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813 RESTRICTIONS APPLY: NO FRANCE

Prințesa Leia a avut o aventură cu Han Solo! Cel puțin asta stă scris în cartea The Princess Diarist, care va apare pe piață cât mai curând. Carrie Fisher (60), actrița care a interpretat rolul Prințesa Leia, a declarat că Harrison Ford (74) a sedus-o după ce acesta a îmbătat-o pe platoul de filmare al primei pelicule Star Wars.

Exclusive... 52189051 'Star Wars' actress Carrie Fisher is spotted out in Beverly Hills, California with her dog and a friend on September 28, 2016. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Actrița din Star Wars a făcut publică aventura pe care a avut-o cu Harrison Ford pe când erau colegi de platou.

Harrison avea pe atunci 34 de ani, era însurat și avea deja doi copii, când a cunoscut-o pe Carrie, care nu avea mai mult de 19  ani. Actrița a declarat că aventura lor secretă a început după ce Ford s-a oferit să o conducă acasă când era amețită de la vin, după care au ajuns amândoi în pat.

Carrie Fisher and Harrison Ford, "Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back" 1980
Carrie Fisher și Harrison Ford, iubiți pe ecran, dar și în viața reală.

Adolescenta nu avea experiență pe-atunci și nici nu considera pe vremea aceea că știa să sărute. Mai mult de-atât, prima dată când a făcut sex cu Harrison nu a fost deloc vreo experiență nemaipomenită, însă ea declară, în paginile volumului, că l-a iertat pe Ford din simplul motiv că era foarte atrăgător.

Still of Carrie Fisher in "Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi" 1983
Prințesa Leia

Întreaga relație a celor doi nu a durat mai mult de trei luni din cauza modului “brutal și puternic” al actorului de a se comporta. Ea a încercat în tot acest timp să-l facă pe Harrison să se îndrăgostească de ea și visa cu ochii deschiși la ziua în care el ar fi cerut-o pe ea de soție și i-ar fi dăruit un inel cu diamante pe care se fie inscripționat cuvântul “Carrison”.

Dar, la finalul filmărilor, în 1976, Ford s-a întors la soția sa, Mary, și cei doi fii ai lor.INAPOI LA PRIMA PAGINA