Donna D’Errico, cea mai operată actriță din Baywatch. Uite ce îmbunătățiri și-a făcut!

Are 49 de ani și a fost una dintre cele mai sexy femei în costum roșu de salvamar din Baywatch, dar corpul său nu a arătat întotdeauna perfect. Poate că o mulțime de lucruri bune se construiesc în timp, însă Donna D’Errico s-a ales cu o siluetă noua, de fotomodel, în doar o singură zi, datorită unui chirurg plastician priceput.

La 49 de ani nu mai arăta deloc ca în tinerețe. Așa că a apelat la chirurgie estetică.

Pentru a trece cu brio testul costumului de baie, actrița și-a făcut curaj și a apelat la ajutorul bisturiului și să nu vă gândiți că procesul a fost unul ușor, căci blonda a retușat tot ceea ce s-a putut. Mai mult de atât, este una dintre puținele care recunosc că și-au făcut îmbunătățiri, dar singura care a documentat întregul proces prin fotografii chiar din timpul operațiilor. A fost supusă la patru procedee de remodelare într-o singură zi, acum mai bine de două luni, iar acum oferă o perspectivă din spatele corpului său perfect, gata să intre din nou în costumul sexy roșu care a făcut-o celebră. Ăsta era de fapt secretul care se ascundea în spatele unui corp de model, chiar și la 49 de ani și două nașteri la activ.

Așa arăta acum două săptămâni, după ce s-a operat.

Nu este de mirare că la întâlnirea divelor din vechiul Baywatch cu actorii din noua producție, Donna arăta exemplar, de parcă nu puteai face diferența dintre tinerele actrițe și vechile simboluri ale frumuseții anilor ’90. Ea a arătat uimitor de fresh într-o rochie mulată mov prună, cu un blazer scurt alb și o pereche de pantofi stiletto. Donna, care a jucat rolul salvamarului Donna Marco în sezonul șapte și opt, încă arată impecabil și nu datorită geneticii, ci a unui doctor care face minuni peste noapte.

Chiar pe contul său de Instagram blonda recunoaște că s-a operat de câteva ori și îl recomandă pe cel care a făcut minuni cu corpul său: „Faceți cunoștință cu doctorul din spatele siluetei mele de plajă – cel mai bun chirurg din Beverly Hills @drmichaelkobeng – vă mulțumesc foarte mult pentru tot! Profesionist, incredibil de priceput și una dintre cele mai bune ființe umane pe care am avut norocul să o cunosc. Dr. Obeng este, de asemenea, fondatorul @restoreworldwide, care oferă chirurgie reconstructivă pentru persoanele din țările în curs de dezvoltare.”

Și-a documentat operațiile estetice în fotografii. (Captură DailyMail)

Mamă a doi copii, fiul Rhyan D’Errico (24) și fiica Frankie-Jean Sixx (16), Donna a declarat că nașterile au avut un efect negativ asupra corpului său. Vedeta lui Baywatch a fost ajutată deci de un doctor pentru a scăpa de imperfecțiuni:”M-am dus să-l văd pe Dr. Obeng pentru că aveam exces de piele pe brațele și burtă, din cauză că am pierdut mult în greutate.” Operațiile au constat în îndepărtarea grăsimii și a pielii în exces de pe brațe, o liposucție la burtă, spate și brațe și injectarea de grăsime în fund. Se pare că operațiile au durat 5 ore, iar doctorul a început cu îndepărtarea grăsimii de pe stomac și brațe, apoi cu îndepătarea pielii în exces de pe burtă și a terminat cu remodelarea posteriorului.

Mai multe fotografii de la operație pe DailyMail.co.uk

Foto: Getty, Arhiva OK, Captură DailyMail, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA