Drake și Taylor Swift au o relație?

Citeste tot despre:

, , , ,

În ultimele săptămâni s-a tot zvonit că Drake ar fi pus ochii pe Taylor Swift (26) și că face tot posibilul să-i intre pe sub piele.

drake-taylor
Drake vrea o relație cu Taylor?

Potrivit HollywoodLife.com, după despărțirea de Rihanna, Drake s-ar fi îndrăgostit de cântăreața Taylor Swift, care de curând a rămas și ea fără iubit. Mai mult de atât, cei doi ar fi petrecut câteva momente împreună și s-ar fi apropiat destul de mult.

Cât despre eforturile lui Drake de a o cuceri pe Taylor, publicația amintită anterior titrează că acesta a început să-i facă artistei diferite cadouri pentru a ajunge la inima ei. ”Drake știe o cale să o cucerească pe Taylor și va miza pe ea. Zilele trecute, s-a dus la PetCo și a cumpărat diverse accesorii pentru cele două pisici ale lui Taylor”, spune un  martor.

Mai mult de atât, Drake are de gând să-i facă lui Taylor și alte cadouri, doar pentru a-i demonstra cât de mult înseamnă pentru el. ”O să-i cumpere o geantă specială, semnată de un designer vestit, pentru atunci când va călători cu pisicile ei. Asta este modalitatea lui Drake de a o apropia pe Taylor de el. ”, mai spunea o sursă din anturajul lui Drake.

taylor
Taylor își iubește foarte mult cele două pisici Scottish Folds – Meredith and Olivia.

Amintim că primele zvonuri privind o relație amoroasă între ei au apărut în luna octombrie, de ziua rapperului, când, chipurile, ar fi fost destul de intimi. Ulterior, zvonurile s-au accentuat când Drake a postat câteva imagini de la o petrecere de Halloween, la care a participat și Taylor.INAPOI LA PRIMA PAGINA