Dwayne „The Rock Johnson” e tată din nou

Iată motivul fericirii de pe chipurile celebrului actor musculos și-al iubitei sale, Lauren Hashian: o fetiță nou-născută care a venit pe lume ieri, pe 16 decembrie. Cu toate că The Rock mai are o fată în vârstă de 14 ani, este primul copil al cuplului. Surse citate de E! Spun că “sunt foarte sensibili și emoționați” că-și văd fetița pentru prima oară, Lauren fiind “extrem de fericită să înceapă acest capitol al vieții lor împreună”.

Un cuplu foarte fericit că au un copil împreună
Un cuplu foarte fericit că au un copil împreună

Actorul Dwayne Johnson (43) are o relație cu Lauren (31) de zece ani încoace, cam de când starul din franciza “Fast & Furious” și, mai nou, “Central Intelligence” (2016) a divorțat de nevasta sa de până atunci, Dany Garcia – cea care i-a născut o fată, Simone (14 ani). Legat de divorțul lui The Rock de fosta soție, mulți cred că actuala lui iubită și mamă a nou-născutei a fost motivul despărțirii. Totuși, Dany a rămas managerul actorului și până acum, influențându-i viața profesională în mare parte, să spunem așa.

Cât despre actuala iubire a starului de film, Lauren este o frumusețe originară în Massachusetts, dintr-o familie de rockeri. De altfel, și ea este muzician și textier. L-a cunoscut pe The Rock în 2006, pe când acesta filma “The Game Plan” – când acesta era căsătorit cu Dany. Ulterior divorțului din 2007, actorul de 43 de ani și Lauren au confirmat că au o relație oficial.

The Rock mai are o familie - cu fosta nevastă și fata lor. Aici în 2009
The Rock mai are o familie – cu fosta nevastă și fata lor. Aici în 2009

FOTO Getty Images

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA