Ea e sora lui Lindsay Lohan. N-are nimic în comun cu ea!

Deși toți o știu drept sora mai mică a lui Lindsay, Aliana Lohan n-are nimic în comun cu aceasta. Este brunetă, aspiră la o carieră muzicală, și se ține departe de scandalurile mediatice.

aliana
Aliana a acordat un interviu recent în care a vorbit despre cariera ei muzicală

Recent, cântăreața de 22 de ani a acordat un interviu celor de la ”Cosmopolitan” pentru a vorbi despre relansarea ei în muzică. ”Asta este ceea ce-mi doresc să fac încă de la opt ani”, a declarat, entuziasmată, aceasta, la începutul interviului.

aliana-muzica
Încearcă să se țină departe de scandurile mediatice

Artista a recunoscut că este perioadă dificilă pentru ea și familiei ei, având în vedere scandalul recent în care a fost implicată sora ei: ”Lucrurile care ies la iveală sunt mai mereu sucite și interpretate greșit.”

Cu toate aceasta, Aliana, care a fost și model în Korea timp de opt luni, a mai povestit că-și ia cariera muzicală foarte în serios și că în prezent lucrează la un nou album, ținându-se departe de toată nebunia din presă, creată de cearta dintre sora ei și rusul Egor Tarabasov.

NEW YORK, NY - AUGUST 04:  Model Ali Lohan attends the Ranbeeri Denim Launch Party Hosted By Ali Lohan at Jimmy At The James Hotel on August 4, 2015 in New York City.  (Photo by Ben Gabbe/Getty Images)
Aliana are doar 22 de ani

Aliana a mai mărturisit că-și ia inspirația de la artiști precum Frank Sinatra sau Johnny Cash. Artista este la cel de-al treilea album, primul fiind lansat în 2006, iar cel de-al doilea, intitulat ”All the way around” , fiind scos în 2008.

NEW YORK, NY - AUGUST 04:  (L-R) Michael Lohan Jr., Ali Lohan and Dina Lohan attend the Ranbeeri Denim Launch Party Hosted By Ali Lohan at Jimmy At The James Hotel on August 4, 2015 in New York City.  (Photo by Ben Gabbe/Getty Images)
Alături de fratele Michael Lohan Jr., și de mama ei, Dina Lohan

foto: getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA