Elena Ghenoiu, românca de la Hollywood: ”Îmi doresc să fiu pe platourile de filmare cât de mult”

Citeste tot despre:

,

Bună! Spune-ne câteva cuvinte despre omul Elena Ghenoiu. Ce ar trebui să știe oamenii despre tine?

Omul Elena în primul rând este om. Trăiesc fiecare experiență la maxim și pun tot sufletul în ceea ce fac. Cad, mă ridic și merg mai departe; greșesc, învăț din greșeli și în fiecare zi încerc să fiu cea mai bună versiune a mea.

Sunt  născută și crescută în Bucuresti, maternitatea Giulești mai exact, o tăuroaică nu încăpățănată, dar ambițioasă care dacă își propune ceva nu se lasă până nu își atinge scopul..

Datorez ambiția și determinarea familiei mele, care m-a susținut întotdeauna și m-a învățat că atunci când îți dorești ceva, să renunți nu este o opțiune. Am tot respectul și le voi fi mereu recunoscătoare. They are my heroes!

Cum a început pasiunea pentru dans?

La 6 ani părinții m-au înscris la cursurile de dans ale Clubului Copiilor sector 6, București. Îmi aduc aminte și acum sentimentul de bucurie pe care îl aveam în sală de dans. La 10 ani însă am vrut să încerc altă pasiune pe care o aveam, atletismul, activitatea cu care mi-am ocupat următorii 5 ani din viață.

Când am intrat la liceu am făcut parte din echipă de dans aerobic a liceului. Am fost campioni 3 ani la rând. După această experiență și de asemenea maturizandu-mă mi-am dat seamă că dânsul este ceea ce iubesc cu adevărat.

Pentru ce artiști ai dansat din România? Dar din afară?

Mi-am început carieră cu băieții de la Alb Negru, colaborare care m-a propulsat în industria artistică și mi-a oferit șansa să dansez alături de majoritatea artiștilor de la noi. Morandi și Alex Velea au fost colaborarile de lungă durată.

Inna,  Smiley, Corina, Antonia, Alexandar Stan, Loredana Groza, Lora, Horia Brenciu, Ștefan Bănică, Fly Project, Deep Central, 3 Sud Est, Alină Eremia, Morris, Tom Boxer, Andreea Bănică, Voxis sunt unii din artiștii cu care am împărțit scenă.

Printre artiștii internaționali cu care am avut șansa să lucrez se număra  David Guetta, Borgeous, Pitbull, Avicii, Coolio, Snap, C&C Music Factory, Joe B Ellis, Haddaway, Ozomatli, Emilio Rojas

Ce ai făcut cu primii bani câștigați din dans?

Cea mai grea întrebare a acestui interviu, hahaha! A fost acum 14 ani și sincer nu îmi aduc aminte. Ce știu este că majoritatea banilor câștigați i-am investit în cursuri de dans.

De câțiva ani ai decis să pleci din România și ai ajuns în America. De ce în America?

Pentru că în industria artistică totul pleacă de aici și pentru că “America îs the land of opportunity”. Am vrut să trăiesc povestea visului American în adevăratul sens al cuvântului și am luat decizia de a mă muta aici după experiență avuta în NY la Broadway Dance Center.

În America ai colaborat cu artiști celebri pe plan mondial. Cum ai ajuns să lucrezi cu David Guetta, Avicii etc.?

Fiind nouă în industrie, neștiind pe nimeni a trebui să o iau de la zero. Am fost la audiții, le am luat și m-am trezit pe set cu unii din artiștii cei mai cunoscuți ai lumii.

Pe lângă dans, îți place foarte mult actoria. Cum ți-ai dat seamă că ai înclinații spre actorie?

Întotdeauna am avut pasiune pentru actorie și după ce am realizat tot ce mi-am propus în dans am hotărât să schimb un pic traseul și să îmi concentrez atenția pe actorie

 În ce filme ai jucat pană acum și ce actori celebri ai cunoscut?

Am avut onoarea să fac parte din aceași producție cu actori pe care i-am urmărit și idolatrizat de ani de zile. Filmul se numește “Untogether” este în postproducție momentan și îi are că personaje principale pe Jenifer Gray (Dirty Dancing, filmul preferat al copilăriei mele) Ben Mendalsohn ( Star Wars-Rogue One, Batman The Dark Knight Rises, Bloodline) Billy Crystal (When Harry met Sally, Analyze This), Jamie Dornan(Fifty Shades of Gray), Return of the Living Dead cu Pețer Coyote, The Necessary Death of Charlie Countryman cu Shia LaBoeuf.

 Îți dorești să devii celebră în lumea filmelor?

 Îmi doresc să fiu pe platourile de filmare cât de mult posibil.

foto: facebook Elena Ghenoiu

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA