Eva Mendes și Ryan Gosling vor deveni a doua oară părinți

Asta da surpriză! În timp ce unii chiar se-ntrebau dacă mai formează un cuplu sau nu, cei doi actori ”dau” vestea cea mare! În fine, evident, cei doi n-au confirmat încă vestea, însă cele mai recente fotografii surprinse cu doi susțin această idee.

Eva Mendes
Surprinsă încercând să-și ascundă burta

Eva Mendes (42) și iubitul ei, Ryan Gosling (35), au fost surprinși de paparazzi pe aeroportul din Los Angeles, ieri. În imaginile respective, publicate de DailyMail, se vede clar cum actrița de 42 de ani încearcă cu disperare să-și acopere burta cu geantă. Înțelegem comportamentul, în fond, nici la prima sarcină Eva Mendes n-a dezvăluit nimic.

Revenind la imagini, Eva poartă cu această ocazie o rochie lungă, amplă, înflorată, care într-adevăr i-ar permite să ascundă chiar și o sarcină destul de avansată. Cât despre Ryan, ei bine, actorul îți aștepta iubita într-o mașină, demarând ulterior în trombă pentru a scăpa de paparazzi insistenți.

eva mendes ryan gosling
Au încercat să scape de paparazzi nevăzuți

Vestea că Eva ar fi însărcinată a doua oară a fost confirmată și de apropiații actriței, care spun că cei doi sunt în culmea fericirii că vor deveni părinți a doua oară.

EVA MENDES ET RYAN GOSLING SE PROMENENT AU PERE LACHAISE  |
Sunt împreună din 2011

Amintim că Eva și Ryan au o relație din 2011, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”The Place Beyond The Pines”. Cei doi au împreună o fetiță în vârstă de 19 luni, pe nume Esmeralda.

foto: captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA