Extravaganțe de celebritate! Angelina Jolie a închiriat o a doua casă pentru ea și cei șase copii

Din ciclul ”Angelina Jolie și cheltuieli lunare inutile”, am aflat că actrița hollywoodiană a preferat să-și închirieze o a doua locuință în Malibu pentru a avea o… alternativă.

Please hide the child's face prior to the publication - Exclusive - Angelina Jolie and Maddox during the set of The Tourist in Paris, France on In Paris, France on February 25, 2010. Photo by ABACAPRESS.COM
Angelina Jolie a închiriat o a doua casă pentru ea și cei șase copii.

Deși dispune de suficiente proprietăți, Angi preferă să locuiască pe timpul divorțului în case închiriate contra unor sume exorbitante. Cele mai noi vești în ceea ce o privește sunt cele referitoare la închirierea unei a doua reședințe în Malibu, pentru care plătește nu mai puțin de 35,000 de dolari pe lună, și care se află la aproape doi kilometri față de prima închiriată.

Vă întrebați, probabil, ca și noi de altfel, pentru ce-ar avea Angelina Jolie nevoie de o a doua reședință, în condițiile în care prima dispune de cinci dormitoare, o cameră media, o sală de cinema, o casă de oaspeți și de o sală de sport.

Ei bine, raționamentul din spatele acestei decizii este unul strâns legat de faptul că cei șase copii ai actriței ar avea nevoie de ceva mai mult spațiu… și de alte distracții.

Așa se face că noua reședință, pentru care Angi plătește 35.000 de dolari lunar, și care se află la aproape doi kilometri de prima, este compartimentată în șase dormitoare, cinci băi, o piscină, un teren de tenis, o casă de oaspeți și o plajă privată, lucru ce-o face foarte atractivă în ochii celor șase copii.

”Copiii fac drumuri zilnice între cele două case, iar bonele merg cu ei în ambele locuri. Aceștia folosesc piscinele ambelor case atunci când vremea e frumoasă, iar a doua casă are un teren de tenis unde se pot da cu skateboardul și se pot juca cu mingea. Angelina petrece mai mult timp în prima casă, dar îi place să aibă alternativă”, a declarat un apropiat pentru UsWeekly.

foto: Hepta



INAPOI LA PRIMA PAGINA