North West a împlinit 4 ani. Ce surprize au pregătit părinții Kim și Kanye?

Fiica lui Kim Kardashian și a lui Kanye West, North, și-a sărbătorit cea de-a patra aniversare cu o petrecere tematică pentru copii. North a mai adăugat ieri un an de viață și a petrecut această zi minunată în familie.

North a împlinit 4 ani.

Petrecerea a avut loc la un restaurant din Statele Unite ale Americii, Chuck E Cheese’s, iar copiii s-au bucurat de tort și de o mulțime de baloane personalizate. Alături de North, care a purtat o tiară de prințesă, au fost și ceilalți membrii ai familiei, cu invitați precum Khloe, Kourtney și copiii, până și fiica lui Blac Chyna, Dream.

Iar divele din familia Kardashian nu a ratat ocazia de a „documenta” petrecerea pe rețelele de socializare. Așa că decorul, tortul și chiar micuța North au fost vedetele Instagramului familiei, surprinzând cele mai importante momente de la ziua fiicei lui Kim și a lui Kanye. North a avut parte de o petrecere pe cinste, un tort pe măsura evenimentului și baloane cu numele său.

Kim a distribuit pe Insta Stories câteva fotografii cu decorațiunile, arătând baloanele care compuneau mesajul: „La mulți ani, North!” Nici bunica Kris Jenner nu s-a lăsat mai prejos. Femeia de 61 de ani a fost prima care i-a făcut urări nepoatei, printr-o postare pe Instagram:  „La mulți ani, micuța mea! Nu pot să cred că ai deja 4 ani. Te iubesc atât de mult, Northie!”.

Mai multe fotografii de la petrecere în Galeria Foto!INAPOI LA PRIMA PAGINA