Foști prietenoși? Halle Berry și Olivier Martinez au plecat în vacanță!

Ori au renunțat la divorț și nu știm noi, ori au reușit să transforme mariajul lor eșuat într-o frumoasă relație de prietenie. Oricum ar fi, plecarea celor doi în vacanță nu ne spune decât că, acum, Halle și Olivier se-nțeleg foarte bine.

halle, olivier
Au plecat împreună în vacanță

Luni, Halle și Olivier au fost văzuți sosind pe aeroportul din Los Angeles, alături de Nahla, fata dintr-o relație anterioară a actriței, și de Maceo, băiețelul cuplului.

Imediat cum au sosit pe aeroportul din Los Angeles, Olivier și Halle s-au îndreptat către terminalul de plecări, așa că paparazzi n-au reușit să surprindă decât câteva cadre cu vedetele. În imaginile respective, Olivier apare cărând bagajele, în timp ce Halle îl urmează cu Maceo în brațe și cu Nahla de mână.

Din păcate, încă nu știm destinația celor doi și nici motivul pentru care călătoresc împreună. Putem bănui, însă, că au păstrat o relație amicală în fața celor doi copii, care până nu demult i-au văzut ca un cuplu.

Amintim că Halle și Olivier au anunțat anul trecut, în luna octombrie mai precis, că au decis să se despartă și să păstreze custodia comună a fiului lor, Maceo.

Și trebuie să precizăm că Olivier a fost văzut în ultima vreme în compania unei femei misterioase, ceea ce ne-a făcut să credem că și-a refăcut deja relație amoroasă. Femeia respectivă a fost fotografiată chiar și-n compania fiului lui Halle și-al lui Olivier, Maceo, pe când tatăl său l-a dus la un loc de joacă.

Exclusive... 51956766 Actor Olivier Martinez and his son Maceo are joined by a mystery women as then spend time together at the Coldwater Canyon Park in Beverly Hills, California on January 26, 2016. The trio had a blast kicking around a soccer ball. Could this young girl be Olivier's new girlfriend? ***NO WEB USE W/O PRIOR AGREEMENT - CALL FOR PRICING*** FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Olivier Martinez, Maceo și femeia misterioasă

Sursa foto: Hepta / captură DailyMail

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA