Fostul soț al unei actrițe celebre, acuzat de viol!

Citeste tot despre:

, ,

N-ar fi prima celebritate care are probleme cu legea, dar ar fi printre puținele care au fost acuzate de viol. Mike Comrie, fostul soț al actriței Hillary Duff, este investigat, în prezent, pentru viol.

Hilary Duff și Mike Comrie
Fostul soț al lui Hilary duff este acuzat de viol

Potrivit TMZ, o femeie susține că Mike Comrie a violat-o în apartamentul lui din Los Angeles, sâmbătă noaptea. Femeia, a cărei identitate nu a fost dezvăluită, le-a spus autorităților că s-a întâlnit cu Mike, 36, într-un bar, după care a acceptat să meargă la el acasă, unde acesta ar fi violat-o de mai multe ori.

Publicația TMZ titrează și că femeia în cauza s-a grăbit să ajungă ulterior la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, unde i s-au recoltat probe pentru a putea dovedi că a fost vorba de un viol.

Desigur, surse din anturajul lui Mike susțin că nu se pune problema de așa ceva pentru că sexul a fost consimțit, și că vedeta se cunoștea cu femeia respectivă de mai mult timp.

52255215 Mike Comrie takes his son Luca to the Farmer's Market in Los Angeles, California on December 11, 2016. Comrie supervised his son, who was sporting a fake tattoo on his arm, on the climbing wall. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Mike Comrie și fiul său, Luca

Amintim că Mike Comrie a fost soțului lui Hilary Duff din 2010 și până în februarie 2016, când s-a pronunțat divorțul. Totuși, cei doi s-au despărțit în ianuarie 2014, decizând ca fiul Luca să rămână în custodia actriței. Mike este un tată implicat, iar Hilary are numai cuvinte de laudă la adresa fostului soț.

foto: arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA