Fotografii uimitoare! Antonia și-a etalat silicoanele pe rețelele de socializare

Este de trei ori mamă, una dintre cele mai talentate cântărețe de la noi și este incredibil de frumoasă. Și-a revenit extrem de repede după naștere, ba mai mult, a făcut mușchi la sala de fitness și și-a pus silicoane după venirea pe lume a primului său copil cu Alex Velea, Dominic. Între timp, Antonia a născut și cel de-al treilea copil, al doilea cu Alex Velea, pe Akim, la sfârșitul anului trecut, iar acum arată demențial.

Am văzut cu toții evoluția sa, imediat după sarcină, dar cel mai recent shooting foto pentru lansarea unui nou videclip a lăsat mască pe toată lumea. Cântăreața apare cu un nou hairstyle, dar și cu un trup de zeiță. Fără sutien și cu o pereche de bikini cu talie înaltă, acoperită doar de o salopetă transparentă, Antonia s-a lăsat fotografiată în toată spendoarea și a distribuit imaginile pe rețelele de socializare.

Cum era de așteptat, fanii, prompți, au sărit cu o mulțime de comentarii pozitive, bineînțeles că ochii au fost pe bustul proeminent al artistei: „Haideți să ne luăm un moment să mulțumim faptului că zoom-ul există „, a scris un internaut.  „Vai de mineee.. Am rămas cu gura căscată când am văzut poza!!!!!”, sau ” De ce nu pozezi în Playboy și să iei niște bani frumoși, în loc să postezi tu singură poza cu tine!? ? oricum ești foarte frumoasă și da, noroc că există zoom ? bărbații cred că sunt cei mai încântați. Te pup”, sunt câteva dintre comentariile pline de entuziasm ale bărbaților, la o fotografie care a strâns peste 4500 de aprecieri într-o singură oră.

Foto: Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA