FOTO/VIDEO Carla Bruni Sarkozy, invitata specială a Galei Vogue din Dubai

De când s-a reîntors pe scenă, fosta Primă Doamnă a Franței oferă recitaluri în cadrul unor evenimente mondene şi petreceri private.

Carla-Bruni (2)
Carla Bruni, cu chitara, la Gala Vogue din Dubai.

Carla Bruni Sarkozy e foarte fericită că nu se mai află atât de mult în vizorul presei și că se poate exprima din nou artistic. Căci, cei cinci ani petrecuți la Palatul Élysée, când soțul ei, Nicolas Sarkozy, era președintele Franței, i-au îngrădit mult din libertăți.

Acum, nu mai e Primă Doamnă, dar strălucește în luminile reflectoarelor ca vedetă internațională, statut pe care-l are încă de pe vremea când lucra ca topmodel.

Ea este tot mai adesea invitată la evenimentele mondene de amploare, iar deunăzi am văzut-o în rol de guest star al Galei Vogue din Dubai.

Carla-Bruni (7)
All white

Îmbrăcată în alb, după cum cerea dress-code-ul, Carla Bruni Sarkozy nu doar că a socializat cu personalități precum Christian Louboutin, Cheb Khaled („Aicha“) și Peter Dundas (designerul casei de modă Roberto Cavalli), ci a și urcat pe scenă, oferind un moment muzical, pentru care și-a luat cu ea și chitara.

Alături de Christian Louboutin.
Alături de Christian Louboutin.

O ipostază în care am văzut-o tot mai des, dar care ar putea redeveni o raritate, odată cu reintrarea în lupta electorală a lui Nicolas Sarkozy, care țintește un nou mandat de președinte.


Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA