Frații Prince și Paris Jackson, foarte eleganți la nunta nepotului lui Michael

A trecut ceva timp de când i-am văzut pe frații Jackson în public, împreună, ba chiar s-a zvonit că fiii lui Michael Jackson și-ar vedea fiecare de viața și cariera lui și n-ar mai petrece foarte mult timp împreună.

Lucrurile se pare că stau mai bine decât am crede noi între cei trei frați Jackson, Paris, Prince și Blanket, în special între primii doi, care au documentat pe Instagram participarea lor împreună la o nuntă din marele clan Jackson.

It was an honor to be a part of @officialsiggyjackson wedding with my sis @parisjackson

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Ieri, Prince (20) a postat această fotografie simpatică alături de sora lui mai mică cu un an, cei doi abordând ținute elegante cu ocazia nunții vărului lor, Siggy Jackson, fiul lui Jackie Jackson (66), unul dintre frații regretatului Michael.

#finally

A post shared by Siggy Jackson (@officialsiggyjackson) on

În această poză, Prince apare îmbrăcat în smoking, în timp ce Paris poartă o rochie neagră, lungă, foarte elegantă. Nunta vărului lor a avut loc la reședința clanului Jackson din Encino, California.

Get you a ride or die to ride into the sunset @parisjackson #harleydavidson #harleylowrider

A post shared by Prince Jackson (@princejackson) on

Cu o zi înainte, Prince a mai postat o fotografie tot cu el și sora lui, Paris, pregătindu-se să dea o tură cu o motocicletă Harley-Davidson.

Ne bucurăm să vedem că cei doi frați Jackson se distrează de minune împreună.INAPOI LA PRIMA PAGINA