Frumoasa Adriana Lima are un nou iubit. Paparazzi au surprins-o în ipostaze intime cu acesta, în public!

Citeste tot despre:

, ,

Nu mai ținem pasul cu viața amoroasă a celebrului supermodel! Acum patru luni, Adriana Lima se iubea nebunește cu jucătorul Mets, Matt Harvey, cu care a și fost surprinsă în public de câteva ori. Acum, supermodelul a făcut o nouă cucerire și pare că e îndrăgostită mai mult ca oricând. Cine e bărbatul care i-a sucit mințile?

Adriana a făcut o nouă cucerire

Paparazzi i-au dat de urmă Adrianei Lima în Turcia, unde se afla alături de noul ei iubit, scriitorul Metin Hara. Se pare că cei doi formează un cuplu doar de o lună, dar că au planuri mari de viitor în ceea ce privește relația lor amoroasă.

În fotografiile surprinse de paparazzi, modelul în vârstă de 36 de ani pare topită după celebrul scriitor. Desigur, sentimentul este reciproc, Metin neputând să-și ia mâinile de pe focoasa Adriana Lima. De altfel, ipostazele în care au fost surprinși sunt cu adevărat intime, cei doi sărutându-se și atingându-se pătimaș în văzul tuturor.

Frumoasa braziliancă a confirmat deja faptul că Metin îi este iubit, descriindu-l ca ”un suflet umil”, pe care îl adoră. Așteptăm, așadar, să vedem dacă această relație a Adrianei Lima va trece testul timpului. Nu suntem răutăcioși, însă Adriana a mai avut vreo 3-4 încercări amoroase după divorțul de Marko Jaric, tatăl celor două fetițe ale ei, Sienna (4) și Valentina (7).

Adriana și cele două fiice ale ei, din mariajul cu sârbul Marko Jaric

foto: twitter, Getty, Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA