Gestul pe care vrea să-l facă fiica lui Tom Cruise, Suri, pentru copiii săraci!

A moștenit, cu siguranță, de la părinții ei spiritul binevoitor, așa că nu ne miră inițiativa fetiței de nouă ani a lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes.

51831487 "Batman Begins" actress Katie Holmes brings her daughter Suri Cruise to the film set of her directorial debut, "All We Had" in New York City on August 24, 2015. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Katie Holmes și-a implicat fiica, pe Suri Cruise, în proiectele ei umanitare

Marți, Katie Holmes se afla în platoul emisiunii ”Today Show” pentru a vorbi despre proiectele ei umanitare, iar, la un moment dat, actrița a dezvăluit audienței și faptul că fiica sa Suri se implică în toate aceste cauze.

katie holmes
Katie a lansat campania umanitară ”GladtoGive”

Potrivit mamei sale, Suri este o fetiță sensibilă și generoasă, care își dorește ca și alți copii să se bucure de viață așa cum o face ea. ”Micuța mea este foarte, foarte generoasă și extrem de sensibilă. Așa că, mereu îmi spune: << Mamă, hai să donăm toate jucăriile mele celor care au nevoie de ele>>, așa că mereu facem treaba asta”, a declarat Katie Holmes.

katie
Katie a mărturisit că și Suri s-a implicat în campania umanitară ”GladtoGive”

Așa că, înainte de sărbătorile de iarnă, Katie și Suri vor avea din nou o acțiune umanitară, în cadrul căreia Suri își va dona jucăriile, iar Katie se va de peste cap pentru a face câteva pachete generoase pentru copiii din familii defavorizate.

Tot în acest interviu, Katie a mărturisit că-și vor petrece sărbătorile de iarnă în familie, neprecizând, însă, dacă și tatăl fetiței, actorul Tom Cruise, le va fi alături în vacanța de iarnă.

Sursa foto: Hepta / Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA