Actori care nu îmbătrânesc. În lumea bună a celor „veșnic tineri”

Așa cum se spune, vârsta este doar un număr, iar asta se pare că este adevărat pentru unele vedete, care par să nu îmbătrânească deloc. Dacă acum zece ani arătau minunat, lucru ciudat, și astăzi arată la fel, de parcă au găsit elixirul vieții.

Iată câțiva dintre actorii care nu îmbătrânesc, din contră, parcă întineresc.

Eduard Norton arată mult mai bine din 2012 încoace față de 1997,când parcă avea cearcăne mai mari și părea mai obosit.

Actori care nu îmbătrânesc – viața lor este mai ușoară sau pur și simplu nu îmbătrânesc?

Demi Moore arăta în 2010 exact ca în anii 1994, când era văzută ca una dintre cele mai frumoase și sexy femei. Și se pare că nu se lasă.

Alicia Silverstone, care parcă arată exact cum arăta când era adolescentă, poate puțin mai serioasă. Dar trăsăturile ei nu s-au prea schimbat în timp, a rămas la fel de tânără și jovială.

Paul Rudd este și el pe lista actorilor care nu îmbătrânesc. Dacă atunci când a intrat pe scenă arăta ca un student, acum, deși trecut de 40 de ani, parcă este un student un pic mai matur.

Starul din Harry Potter, Elijah Wood, pare că nu are de gând să îmbătrânească. Chiar dacă arată un pic mai matur, ochii mari albaștri au rămas la fel de tineri. 

Sandra Bullock nu și-a schimbat în peste 10 ani stilul deloc. Felul cum își aranjează părul și machiajul, toate arată la fel, de parcă timpul nu a trecut și peste ea.

Julia Roberts arată exact ca în Pretty Woman. Privirea, stilul și zâmbetul sunt la fel, poate doar culoarea părului să se fi schimbat cu anii.

Will Smith pare că nu s-a maturizat de la filmările The Fresh Prince of Bel Air. Spiritul său tânăr nu trădează anii care au trecut peste el.

Poate nu ați observat, dar Sharone Stone este la fel de sexy și frumoasă ca în primele sale apariții. Nu se știe cum rămâne veșnic tânără, dar e clar că încă uimește cu frumusețea sa. 

Actori care nu îmbătrânesc – pare adevărat că bărbații arată mai bine pe măsură ce îmbătrânesc

Hugh Jackman și-a propus să rămână veșnic tânăra, precum super eroul, pe care l-a jucat atât de bine. Chiar dacă au trecut ani buni peste el de atunci, actorul nu vrea să își arate vârsta.

Poate de vină este freza lui, care arată exact la fel dintotdeauna sau poate chiar a găsit elixirul vieții, cert este că Owen Wilson arată ca pe vremurile când juca în Shanghai Knights. 

Samuel L. Jackson este ciudățenia întruchipată. Nu numai că pare să nu îmbătrânească, dar în unele poze din tinerețe artă chiar mai bătrân. 

Tobey Maguire, pe care trebuie să îl știți din Spider Man, se pare că nu a îmbătrânit deloc. Are exact aceeași privire de adolescent timid a la Peter Parker.

Ewan McGregor este exemplul clar că un actor poate întineri și prospera în timp. Nu numai că parcă nu îmbătrânește, dar sigur arată mult mai bine ca în tinerețe.

Nu numai glumele și fețele lui sunt nemuritoare, dar nici Jim Carrey nu pare să își arate vârsta. Simpaticul actor arată chiar mai bine.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA