Ce mai fac frumoasele anilor ‘90?

“Salvamarii”, “Prințul din Bel Air” sau “Buffy, spaima vampirilor”? Indiferent care era serialul tău preferat în anii ’90, cu siguranță le-ai admirat pe actrițele care au dat viață unor personaje din aceste producții hollywoodiene de succes. Iată care mai e viața lor în acest moment!

Yasmine Bleeth

Info - L'actrice d'Alerte à Malibu, Traci Bingham, sous le coup d'un mandat d'arrêt. Elle refuse de rembourser un site porno - "TRACI BINGHAM" "JOSE SOLANO" "GENA LEE NOLIN" "YASMINE BLEETH" "DAVID CHOKACHI" "DONNA D'ERRICO" "BAYWATCH" "ALERTE A MALIBU" TOURNAGE SERIE ALIGNES SOURIANT "PLEIN PIED" MAILLOT DE BAIN
Yasmine Bleeth a făcut furori în serialul Baywatch

A fost votată una dintre Cele mai sexy femei din lume cinci ani la rând și nu e de mirare, la cât de frumoasă era în serialul “Baywatch”, când alerga ea pe plajă într-un costum roșu care înfierbânta imaginația tuturor bărbaților. Yasmine a apărut în mai multe producții televizate în anii ’90, însă întreaga sa carieră s-a încheiat abrupt din cauza dependenței de cocaină. A fost prinsă de poliție având în posesie droguri, drept urmare a fost arestată și a fost nevoită să facă muncă în folosul comunității pentru a-și ispăși pedeapsa. Cele mai recente știri despre ea aveau ca subiect lupta continuă pe care o dă Bleeth pentru a rămâne departe de droguri. Din păcate, odată cu problemele cu care se confruntă, actrița și-a pierdut și din frumusețe, iar cariera ei n-are șanse să fie prea curând resuscitată.

Karyn Parsons

fresh prince
Karyn Parsons a fost Hillary Banks în serialul Prințul din Bel Air

Sigur o știți, era Hillary Banks din serialul “The Fresh Prince of Bel Air”, acea divă care avea numai comentarii tembele, dar și ținute numai una și una. Bine, vestimentația individei respecta moda vremii, așadar nu poate fi criticată după standardele de astăzi. Oricum, cea care a interpretat-o atât de bine pe Hillary Banks s-a bucurat de recunoașterea și aprecierea producătorilor hollywoodieni după succesul nebun pe care l-a avut serialul care i-a lansat cariera. Astfel, Karyn a făcut tranziția către marele ecran, apărând în filme precum “The Ladies Man”. În prezent, Parsons se concentrează mai mult pe viața de familie, fiind aproape nedezlipită de soțul ei și fiul lor Nico și mult prea puțin interesată de ceea ce se mai întâmplă în showbiz. Singura preocupare a fostei actrițe este activitatea organizației non-profit Sweet Blackberry, pe care a fondat-o chiar ea cu scopul de a educa tinerii în privința eroilor de culoare.

Sarah Michelle Gellar

Exclusive... 51600553 "The Crazy Ones" star Sarah Michelle Gellar steps out with her kids Charlotte and Rocky on December 5, 2014 in Santa Monica, California. Sarah will be handling double duties now as her husband Freddie Prinze Jr. recovers from spinal surgery. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813
Sarah Michelle Gellar, alături de copiii ei, Charlotte și Rocky

Înainte de-a apărea “Twilight” sau “True Blood”, a existat “Buffy, spaima vampirilor”, un serial care a făcut furori printre adolescenți în anii ’90, iar protagonista fiecărui episod a fost nimeni alta decât Sarah Michelle Gellar. Ei bine, după succesul avut cu serialul care a făcut-o faimoasă în întreaga lume, frumoasa blondină a reușit să rămână la Hollywood, având niște roluri interesante în producții precum “Cruel Intentions” și “The Grudge”. Pe plan personal, Sarah a bifat câteva realizări importante – s-a măritat cu iubitul ei din adolescență, Freddie Prince Jr., și are doi copii. Printre responsabilitățile de mămică, actrița mai reușește să-și facă apariția și prin emisiuni sau filme TV, precum seria “Cruel Intentions”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA