Lucian Mîndruţă a divorţat?

Potrivit unor zvonuri apărute recent pe internet, vedeta TV s-ar fi despărţit de soţia sa, Ioana, alături de care a fost în ultimii 11 ani. Divorţul lor s-ar fi pronunţat în mare secret.

Zvonul despărţirii lui Lucian Mândruţă de soţia sa, Ioana, a apărut, mai întâi, pe site-ul STL.RO. „Au rupt orice legătură de ceva vreme. Totul se rezumă acum la creşterea celor trei copii şi nimic mai mult“, ar fi declarat nişte apropiaţi ai familiei Mîndruţă, în exclusivitate pentru STL.RO.

E-adevărat că presa tabloidă a publicat zilele trecute câteva fotografii realizate de paparazzi, în care Lucian apare alaturi de o tânără mignonă, la masă. Dar fosta vedetă a Antenei 1 a dat o replică cel puţin persiflantă pe contul său de Facebook:

„În sfârşit, am dovada că m-am separat de nevastă! Mă duc acasă repede s-o întreb dacă mi-a dat voie la un moment dat să fug, dacă nu cumva am uitat eu şi dacă nu e, până la urmă, cazul să încep preventiv tratamentul ăla pentru Alzheimer. OK, e un studiu pe oameni, dar mie îmi plac studiile…)“, a fost mesajul postat de acesta.

Mai mult, în replică la cele apărute în ultimele două zile, el a mai dat o dezminţire: „Este o prostie. Noi suntem bine merci. Punct“.
 
Discuţii pe marginea unei posibile despărţiri între cei doi au apărut şi la începutul anului 2010, când în presă au apărut mai multe fotografii cu fostul prezentator tv, în compania unei tinere. La acea vreme, soţia a fost dispusă să treacă cu vederea incidentul, după ce soţul ei i-a cerut scuze public şi a plecat, imediat după scandal, cu toată familia în vacanţă în Caraibe.

Ioana Mândruţă este medic primar neurolog la Spitalul Clinic Universitar din Bucureşti şi are împreună cu Lucian doi băieţi: pe Mihai şi pe Matei. Ea mai are o fată, dintr-o căsătorie anterioară, pe nume Andreea.

Foto: arhiva ADH

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA