Patrick Dempsey, dat afară din „Grey`s Anatomy” din cauza unor dispute cu producătoarea?

După unsprezece sezoane, Dr. Shepherd și-a găsit sfârșitul în urma unui accident rutier. Desigur, moartea îndrăgitului personaj din serialul ”Anatomia lui Grey„ a stârnit valuri de nemulțumire în rândul fanilor. Iar, acum, când toată lumea se obișnuise cu ideea că nu vom mai avea ocazia să-l vedem pe Patrick Dempsey în rolul lui „McDreamy” , apare o nouă ipoteză a plecării actorului din celebrul serial.

derek
Patrick, în rolul lui ”Derek Shepherd”

Creatoarea acestui serial a fost invitată recent într-o emisiune moderată de Larry Wimore, în care a vorbit despre decizia de a renunța la câțiva actori de-a lungul acestor ani în care ”Anatomia lui Grey„ a ajuns la inimile tuturor. Întrebată fiind dacă a scos actori din acest serial din cauza unor motive personale, Shonda Rhimes a mărturisit că i s-a întâmplat, într-adevăr, să aibă dispute cu unii dintre actori și să le decidă o altă soartă în respectivul serial. Bineînțeles, declarația producătoarei a stârnit diverse controverse, ajungându-se chiar și să se speculeze că acesta este motivul pentru care Patrick Dempsey a renunțat la serialul care l-a făcut faimos, după 11 sezoane în care a fost prezent.

Totuși, confruntat cu această ipoteză, Patrick a avut numai cuvinte de laude la adresa Shondei, motivând că plecarea lui din serial a fost la ”momentul potrivit”.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA