Sharon şi Ozzy Osbourne, datori vânduţi

În urmă cu câţiva ani se bucurau de un loc confortabil în topul celor mai bogate celebrităţi din Marea Britanie, cu o avere estimată la peste 100 de milioane de lire sterline. Azi, însă, se zvoneşte că părinţii lui Kelly Osbourne şi-ar putea pierde casa din California.

Presa britanică scrie că faimosul cuplu datorează un milion de lire sterline Fiscului american, Sharon şi Ozzy fiind puternic afectaţi de recesiune. Doamna Osbourne, spun apropiaţii, este îngrozită de această situaţie. De altfel, sâmbătă ea a postat pe Twitter: „Nu te poţi baza pe nimeni decât pe tine însuţi. Trebuie să ţii frâiele propriei afaceri. Greşeala mea… mi-am învăţat lecţia”. Peter Haven, un expert american pe probleme legale, a declarat pentru Sunday Mirror că există pericolul ca Fiscul să pună sechestru pe una dintre casele familiei Osbourne din America: fie cea din Hidden Hills, o suburbie a Los Angelesului, fie cea din Malibu.

Sharon şi Ozzy nu sunt recunoscuţi doar pentru stilul lor extravagant de viaţă, ci şi pentru acţiunile lor caritabile, multe dintre ele surprinzătoare: Ozzy i-a dat la un moment dat unui cerşetor un crucifix de aur în valoare de 3.000 de lire sterline. Însă oricât de tare ar fi fost loviţi de criză şi oricât de mult ar fi cheltuit, cei doi pot scăpa de Fisc dacă îşi vând una dintre case.

Foto: NorthfotoINAPOI LA PRIMA PAGINA