Vedete care fac concerte de Crăciun

Sunt câțiva artiști renumiți pe care Sărbătorile de Iarnă, ca în fiecare an, îi vor prinde pe scenă. Motivul este lesne de înțeles: suma frumușică ce le va intra în cont după această scurtă perioadă de „muncă” intensă. Iată care sunt vedetele care fac concerte de Crăciun:

Ștefan Bănică este una dintre vedetele care fac concerte de Crăciun

Ștefan Bănica susține, pentru al 14-lea an consecutiv, seria concertelor extraordinare de Crăciun. Evenimentele din acest an vor avea loc pe 11, 12 și 13 decembrie, la Sala Palatului, de la ora 19.30.

Vedete care fac concerte de Crăciun
Ștefan Bănică

Stefan Bănica deține recorduri greu de egalat în showbiz-ul românesc. Din 2002 până în prezent, artistul a susținut peste 50 de concerte de Crăciun, însumând un număr record de spectatori. Producțiile Ștefan Bănica uimesc prin complexitate și spectaculozitate, devenind  de-a lungul celor 14 ani, modul tradițional al mai multor generații de a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă, cu energie și bucurie.

De la an la an, producțiile au crescut în complexitate, oferind publicului, de fiecare dată, o experiență nouă. Și în acest an, fanii vor avea parte de un spectacol grandios, din care nu vor lipsi invitații speciali, efectele tehnice, sceno-tehnice, jocurile de lumini și grafica inedită.

Vedete care fac concerte de Crăciun: Ștefan Hrușcă

Și Ștefan Hrușcă se numără printre vedetele care fac concerte de Crăciun. Hrușcă revine an de an în România pentru întâlnirea cu publicul și pentru a duce mai departe străvechiul obicei: colindul. Anul acesta, la numai câteva zile după aniversarea sa – artistul fiind născut pe 8 decembrie, îi va colinda pe bucureșteni la Teatrul Național. Pe 14 Decembrie 2015, turneul de colinde al lui Hrușcă poposește în inima Capitalei, la Sala Mare a Teatrului Național pentru a le vesti bucureștenilor pe cea mai frumoasă dintre sărbători!

Vedete care fac concerte de Crăciun
Ștefan Hrușcă

Concertul va avea loc începând cu ora 20:00 și le va aduce bucureștenilor celebrele colinde: „Florile Dalbe”, „Trei Păstori”, „Afară Ninge Liniștit”, „Linu-i Lin”, „Sfântă-i Sara de Crăciun”, dar și „Rugă Pentru Părinți” vor putea fi ascultate în seara de 14 decembrie la Teatrul Național! Turneul de colinde se numește „Leu-i Ler” și va trece prin mai multe orașe din țară.

Și Andreea Bălan este una dintre vedetele care fac concerte de Crăciun. În ultimii 15 ani, în fiecare an, artista a cântat în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Andreea Bălan este printre cele mai bine vândute artiste din România din punctul de vedere al concertelor din 2008 până în prezent, fiind clasată în top 3 și este recunoscută ca având cele mai spectaculoase show-uri din România, îmbinând cu succes muzica și dansul, prezentând adevărate spectacole de revistă înfățișate în peste 10 schimbări de costume.

Una dintre vedetele care fac concerte de Crăciun este și Horia Brenciu. Nu este un sacrificiu mult prea mare, dacă ne gândim la sumele pe care acesta le câștigă în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Horia Brenciu și orchestra lui se numără printre cei mai scumpi artiști din România. Artistul încasează chiar mai mult decât Smiley sau Loredana, prețul său ajungând la 13.000 de euro pentru trei reprize de 45 de minute.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA