Halle Berry, debut pe Instagram cu o poză revelatoare

Nu sunt foarte multe celebrități de la Hollywood care nu activează pe rețelele de socializare. Totuși, până acum, Halle era una dintre acele vedete care nu se dau în vânt după așa ceva.

Însă, cum fanii își doreau o cale directă de a comunica cu actrița, dar și pentru a vedea constant imagini inedite din viața ei, Halle a decis să-și facă cont pe Instagram.

Actrița din ”Catwoman” și-a făcut, deci, debutul pe această rețea de socializare. Și asta nu s-a întâmplat oricum. Vedeta în vârstă de 49 de ani a postat o primă imagine pe această platformă, în care este surprinsă din spate.

halle berry
Prima fotografie postată de Halle

Amănuntul incitant este, însă, faptul că actrița este topless în acest imagini. Bănuim, totuși, că e vorba de o poză mai veche a lui Halle, dat fiind faptul că ea în prezent se află în Mexic, în vacanță cu copiii săi și cu Olivier Martinez.

Alături de respectiva fotografie, Halle a scris următorul mesaj: ”Bună, tuturor! Bine v-am găsit! Astăzi, este o zi specială pentru mine… Abia aștept să împărtășesc cu voi, prin intermediul imaginilor, emoțiile și percepțiile mele. (…) Sunt încântată că vă pot arăta dragostea mea față de natură, artă, modă și sper că fotografiile mele să vă inspire și să vă aducă bucurii”.

Sursa foto: Halle Berry Instagram

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA