Iată ce spune Jennifer Aniston despre soțul său!

E clar că Jennifer Aniston și Justin Theroux sunt încă în faza de ”lună de miere”, cu toate că au trecut deja opt luni de când s-au căsătorit în secret.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 09:  Actors Jennifer Aniston (L) and Justin Theroux attend the "Zoolander 2" World Premiere  at Alice Tully Hall on February 9, 2016 in New York City.  (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
O pereche fericită

Actrița de 47 de ani a acordat recent un interviu revistei ”Haper`s Bazaar” , în care a fost dispusă să vorbească și despre viața ei personală, și implicit despre mariajul cu actorul Justin Theroux.

Aniston, jovială cum o știm, le-a spus jurnaliștilor de la publicația ”Haper`s Bazaar” că relația ei cu Justin nu a schimbat mari transformări de când cei doi s-au căsătorit, căci, spune ea, ”se simțeau ca și căsătoriți” de dinainte ca cei doi să se căsătorească efectiv.

Actrița a mai povestit și că secretul mariajului ei reușit este faptul că ea și Justin sunt două persoane cu simțul umorului dezvoltat. ”Sunt o norocoasă, căci Justin este cea mai amuzantă persoană din lume pe care eu o cunosc, (…) iar noi ne facem unul pe altul să râdem foarte mult. (…) Râsul este cheia către un spirit tânăr.”.

De altfel, lucrurile spuse de Aniston sunt aceleași pe care le-a povestit și Justin luna trecută, pentru revista ”Loaded”: ”Au fost câteva ocazii în care m-a făcut să ajung în genunchi de râs. Literalmente, în genunchi. Deci da, este o casă în care se râde mult”.

Sursa foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA