Iată prima poză cu fetița lui Chrissy Teigen și-a lui John Legend

Pe 14 aprilie, Chrissy și soțul său, muzicianul John Legend, au devenit părinții unei fetițe pe nume Luna. Și cum a trecut deja aproape o săptămână, proaspăta mămică a dorit să împărtășească cu fanii internauți primele impresii din postura de mămică.

John Legend et sa femme Chrissy Teigen - Soirée des 80 ans de Lancôme au Casino de Paris lors de la fashion week Haute Couture Automne-Hiver 2015/2016 à Paris, le 7 juillet 2015. People attending the Lancome 80th Anniversary Party as part of Paris Fashion Week Haute Couture Fall/Winter 2015/2016 on July 7, 2015 in Paris, France.
În urmă cu o săptămână au devenit părinți

Așa se face că modelul a postat deja o primă imagine cu fiica sa, pe contul ei de Instagram. În fotografie, micuța ”Lulu”, așa cum o alintă modelul, apare în brațele mamei sale, dormind.

chrissy-teigen-prima-poza-fiica
Prima poză cu Teigen în postura de mămică

Fiind ținută într-o fașă albă, și cu spatele la cameră, nu prea ne putem da seama de cum arată micuța Luna, însă apropiații celor doi spun că fetița seamănă cu ambii părinți.

Cât despre Chrissy, se vede că deja și-a intrat în rol și că știe cum să se ocupe de micuța sa. De altfel, din câte știm noi, Chrissy și John n-au apelat încă la o bonă. Așadar, multe nopți nedormite în trei se ivesc la orizont!

Chrissy Teigen: Without Caption Supplied by Instagram.com/face to face
John și Chrissy s-au căsătorit în 2013

Fotografia postată de Chrissy a strâns rapid numeroase reacții, fanii fiind încântați că au putut vedea atât de curând o primă imagine cu vedeta lor favorită în postura de mamă.

foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA