În amintirea vremurilor bune. Billie Lourd, poze din copilărie alături de mama sa, Carrie Fisher

Au trecut aproape două luni de la dispariția legendei de la Hollywood, Carrie Fisher, dar prietenii și familia starului nu s-au obișnuit cu pierderea ei bruscă. Ieri, fiica lui Carrie, Billie Lourd, a luat cu asalt Instagram-ul cu câteva fotografii vechi, din copilărie, alături de regretata sa mamă, ca un tribut pentru cea care a inspirat-o toată viața.

✨😇✨

A post shared by Billie Lourd (@praisethelourd) on

Tânăra în vârstă de 24 de ani a distribuit o fotografie alb negru în care ea și Carrie se bucurau de un moment de liniște, pe bancheta din spatele unei limuzine negre. În imagine, putem vedea cum micuța Billie stătea în brațele mamei, cu o expresie foarte curioasă.

 Făcând parte din cea de-a treia generație din familia celebră, Billie a avut un șoc după moartea neașteptată a mamei  sale, pe 28 decembrie, culminată de trecerea în neființă a bunicii sale, la doar o zi mai târziu. Se pare că sprijinul prietenilor și al familiei a fost de neprețuit în tot acest timp pentru Lourd.

La o săptămâna de la tragica dispariție a mamei și a bunicii, Billie le mulțumea, prin intermediul rețelelor de socializare, tuturor celor care i-au fost alături: „Rugăciunile și cuvintele voastre frumoase din ultima săptămână mi-au dat putere în această perioadă în care credeam că nu pot rezista. Nu există cuvinte să spun cât de mult îmi lipsește Abadaba și unica mea Momby. Dragostea și suportul vostru înseamnă enorm pentru mine”.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA