În pictoriale are tenul perfect, dar în realitate… nu!

Citeste tot despre:

, ,

Când apar în pictoriale sau pe covorul roșu, celebritățile apelează la specialiști care să le ajute să aibă un make-up impecabil. În viața privată, însă, multe dintre ele scapă de toate artificiile și apar nemachiate în public.

versus
Eva nemachiată vs. machiată

Acesta este și cazul Evei Longoria, care a fost zărită de paparazzi pe când lua micul dejun cu soțul Jose Anton Baston. Desigur, ne dăm seama că Eva n-a vrut să-și arate chipul nemachiat, ci dimpotrivită, a încercat să-l macheze cu o pereche de ochelari supradimensionați.

Exclusive... 52299164 Actress Eva Longoria and her husband Jose Baston are spotted out for breakfast in Beverly Hills, California on January 30, 2017. Eva could be stuffing her face before packing on the PDA with Jose after breakfast. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Actrița are pete pe față.

Din păcate pentru ea, aparatul de fotografiat a surprins chipul artistei așa cum este el natural, fără machiaj sau alte artficii la care apelează actrița atunci când apare în pictoriale sau pe covorul roșu.

Așa, am avut ocazia să vedem că tenul actriței nu e nicidecum perfect, așa cum apare în fotografii, ci unul destul de problematic, dacă e să judecăm după aceste fotografii. Actrița pare că se confruntă cu niște pete foarte închise, în zona pomeților.

Eva Longoria arriving to the Eva Longoria Foundation Dinner held at the Four Seasons Beverly Hills, Los Angeles, CA, USA, November 10, 2016. Photo by Apega/ABACAPRESS.COM
Așa arată chipul actriței atunci când își aplică make-up.

Desigur, nu știm dacă e vorba de o problemă recentă, dat fiind faptul că s-a expus cam mult la soare în zilele anterioare, când a fost în vacanță cu soțul ei, sau dacă e vorba de o situație permanentă, pe care Eva a reușit s-o ascundă până acum cu ajutorul machiajului. Mda, rămâne de văzut!

Eva-Longoria
Eva s-a expus, recent, la soare. De aici i se trage?

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA