Jennifer Aniston, despre mariajul cu Justin Theroux: ”Mă simt adorată”

De când s-a aflat că Angelina Jolie și Brad Pitt divorțează, toată lumea și-a redirecționat atenția spre Jennifer Aniston, în speranța că aceasta va face ceva acum că mult adoratul fost soț va fi liber. O ipoteză destul de stupidă, mai ales că Aniston este căsătorită acum cu Justin Theroux, despre care a declarat de nenumărate ori că-l iubește cât în lună și-n stele.

aniston
A declarat că Theroux este persoana potrivită pentru ea

Și pentru ca lucrurile să fie și mai clare de atât, fostul star din ”Friends” a acceptat să dea un interviu despre viața ei personală, vorbind deschis despre mariajul cu Justin Theroux.

Astfel, la 15 luni de când s-a căsătorit cu actorul Justin Theroux, Aniston afirmă fără urmă de îndoială că acesta este ”persoana potrivită” pentru ea și că alături de el trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. ”Tot ce știu este că mă simt văzută în totalitate, adorată”, a declarat Aniston pentru cel mai recent număr al revistei Marie Claire.

Iar declarațiile de dragoste nu se opresc aici. Actrița de 47 de ani a mai declarat și că soțul ei înseamnă totul pentru ea și că numai gândul că i se poate întâmpla ceva o rănește. ”Țin la el atât de mult. Este o persoană nemaipomenită. Mă doare până și gândul că i s-ar putea întâmpla ceva”, a mai spus actrița.

Mda, ce-ar mai fi de spus? E clar că Aniston este fericită alături de Justin Theroux și că acuzațiile din ultima vreme (cum că ar suspina la gândul că Brad e liber) sunt total nefondate.

Cât de cool sunt Jen și Justin împreună! Aici, în noiembrie 2015
Jen și Justin au sărbătorit, în august, un an de mariaj

foto: captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA