Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au petrecut Paștele în familiei, în Republica Dominicană

Anul acesta a fost cu adevărat un Paște fericit pentru Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, căci au petrecut împreună, ca o adevărată familie, cu copiii jucătorului de baseball și ai cântăreței, reuniți laolaltă. Noul cuplu a părăsit Hollywoodul pentru o vacanță în Republica Dominicană. Se pare că starul de la New York Yankees și diva latino au petrecut sfânta sărbătoare într-o vilă de lux din Casa De Campo Resort & Villas.

Jennifer Lopez a aterizat în țara natală a iubitului său, împreună cu gemenii Max și Emme, joi seara. ( Splash)

Potrivit surselor: „Jen și Alex s-au trezit devreme și au luat coșurile iepurașului, aștepâtndu-i pe copii pe terasă. Ei au fost însoțiți de familie și de prieteni pentru vânătoarea de ouă de pe gazonul proprietății. După acest joc, cei doi au luat prânzul în familie și s-au uitat la filme în locuința care se închiriază cu aproximativ 10.000 $ pe noapte.”

Alex s-a fotografiat împreună cu copiii săi și ai lui J Lo. ( Instagram)

„J.Lo și A-Rod au stat unul lângă celălalt la masă. Și mama jucătorului de baseball a fost acolo, împreună cu o parte din familie. Jennifer se înțelege foarte bine cu familia lui Alex și se comportă ca și cum s-ar cunoaște dintotdeauna. Și copiii celor doi au devenit prieteni buni. Fiica de 12 ani a lui Alex, Natasha, este ca o soră mai mare pentru gemenii de 9 ani ai lui Jennifer, Emme și Maximilian„.

Alex și copiii au fost și ei la concertul lui Jennifer Lopez. ( Instagram)

În timpul vacanței programată să dureze 10 zile, Jennifer a fost chiar și pe scenă, într-un spectacol senzațional alături de fostul soț, tatăl copiilor ei, Marc Anthony, de altfel, primul spectacol al său în Republica Dominicană. În timp ce ea era pe scenă, Alex Rodgriguez și copiii o priveau din public. Mai mult, ea și noul iubit au participat pentru prima oară împreună la un eveniment de caritate, la o Școala Elementară MIR din Republic Dominicană.

Jennifer și Alex au donat rucsaci, caiete și creioane colorate pentru toți elevii de la Școala Elementară MIR. ( Splash)

Foto: Instagram, SplashINAPOI LA PRIMA PAGINA