Jessie Williams a divorțat de soție pentru o actriță. Cu cine e acum actorul?

Aflam acum o săptămână că starul din „Anatomia lui Grey” divorțează de soția sa, Aryn Drake-Lee. Acum am descoperit și pentru cine vrea Jessie să fie din nou liber ”de contract”!

Jessie și-a refăcut deja viața amoroasă

Potrivit publicației Page Six, Jessie Williams, care are doi copii cu fosta soție, are o relație cu actrița hollywoodiană Minka Kelly. Relația lor a fost dată în vileag de către o sursă din anturajul actorului, care a menționat și că cei doi sunt împreună de mai multă vreme. ”Au început să se vadă încă de anul trecut. El a pus punct mariajului cu soția lui anul acesta. Săptămâna asta va fi în Paris cu Minka. Mulți oameni știu despre relația lor, însă nu vor să spună nimic pentru că el este încă căsătorit”, a declarat o sursă.

Jessie se iubește acum cu Minka Kelly

De altfel, o primă imagine cu Minka și Jessie a ieșit la suprafață în luna ianuarie, anul acesta, pe când cei doi se aflau în Franța. Încă de atunci au apărut zvonuri cum că ar fi ceva între acești doi actori, însă Minka și Jessie n-au vrut să comenteze în niciun fel pe marginea acestui subiect.

Minka, Jessie și o prietenă de-a lor

Cât despre divorțul său și custodia copiilor, o sursă a declarat că Jessie dorește să împartă custodia cu mama copiilor săi și că nu vrea un război prin tribunale. ”Nu vrea ca tribunalul să stabilească pensia alimentară. Totuși, asta nu înseamnă că nu vrea să o plătească. Ei rezolvă totul prin mediere.”, a mărturisit un apropiat.

2010. Jessie și fosta soție, Aryn

Iar dacă vă întrebați cum face față Aryn acestei situații, un martor a declarat că e destul de bine. ”Aryn nu-și petrece timpul stând acasă, plângând. Este educată și sănătoasă. Continuă să petreacă timpul cu familia sa, dar și cu prietenii săi, în timp ce-și construiește un nume în lumea artei din Los Angeles.”, a dezvăluit un apropiat de-al fostei soții a lui Jessie Williams.

foto: Instagram, arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA