John Travolta a dat mită pentru a-și proteja imaginea

Citeste tot despre:

,

Nu toată lumea poate ţine un secret. Iar în lumea vedetelor, confidenţele se păstrează contra cost şi pe baza unor contracte foarte meticulos întocmite.

WEST HOLLYWOOD, CA - MARCH 02:  Kelly Preston and John Travolta attend the 2014 Vanity Fair Oscar Party hosted by Graydon Carter on March 2, 2014 in West Hollywood, California.  (Photo by Jon Kopaloff/FilmMagic)
Kelly Preston și John Travolta

De patru ani încoace, de când a ieşit la iveală faptul că are înclinaţii ho­mosexuale, John Travolta (61) este supus unor presiuni uriaşe. Numai în ultimul an, actorul a cheltuit 1,4 milioane $ pe aranjamente juridice, pentru a-şi proteja imaginea şi cariera.

Dar ce se întâmplă cu mariajul său cu Kelly Preston (52)? E şi el tot un aranjament, instru­mentat de Biserica Scientologică, pentru a ţine bine ferecate secretele ce l-ar putea distruge de­finitiv pe actor? Tabloidul „National Enquirer“ susţine că între el şi cea de care şi-a legat desti­nul în 1991 n-ar mai fi decât o relaţie de conve­nienţă. Şi, deşi Kelly Preston a îndurat multe în toţi aceşti 24 de ani, de la scandalurile sexuale la pierderea propriului copil, Jett, în 2009, nu ea e cea care vrea să pună capăt acestei căsnicii de faţadă – deşi ar fi cea mai îndreptăţită! John pare să se fi săturat „să trăiască în minciună“, susţine publicaţia „Star“, după ce paparazzi l-au surprins pe 27 august fără verighetă. Asta deşi actorul a încercat să-şi ascundă mâna în buzunar! Cert e că, fără să vrea, şi-a trădat intenţiile, despre care gurile rele au tot vorbit în ultima vreme, după ce el şi Kelly n-au mai fost văzuţi ieşind împreună din 10 august încoace. Lucru care ar confirma şi spusele apropiaţilor lor, care au tot povestit, prin diverse publicaţii sub protecţia anonimatului, cum că cei doi n-ar mai fi demult soţi, ci… colo­catari.

Numai că, atunci când la mijloc este o avere de 240 de milioane $, constând în bunuri şi proprie­tăţi în Ocala, Santa Barbara, Maine şi Hawaii, pe lângă preţiosul hangar cu cinci aeronave (pentru care John are brevet de pilot) şi garajul cu 16 au­toturisme (printre care un Rolls-Royce Phantom, un Jaguar şi un Mercedes Benz din 1970), lucru­rile nu sunt atât de simple – mai ales că cei doi soţi n-au semnat niciun contract prenupţial!

Desigur, mai-marii Bisericii Scientologice in­sistă ca John să-şi rezolve diferendele dincolo de ochii publicului, acum cu atât mai mult, după ce-a reuşit să-i închidă gura şi unui „denunţător“, în persoana pilotului Doug Gotterba, care ar fi vrut să publice, pe 7 august, volumul „Travolta Exposed“, cu detalii picante despre relaţia lor de şase ani. Preţul tăcerii lui? 1,3 milioane $.

travolta-20060830180104
Jeff Kathrein. Cu el, John a avut o relaţie mai specială.

Din păcate pentru starul din „Grease“, „Natio­nal Enquirer“ a mai aflat de alte şase intervenţii de acest fel, numai în 2012! De fiecare dată era vorba despre o altă „victimă“ a insaţiabilului Tra­volta, care căuta parteneri sexuali printre prie­teni, maseuri, terapeuţi sau angajaţi mai vechi. Jeff Kathrein, de pildă, este cel care a fost prins sărutându-se cu starul pe scările avionului. Ma­seurul John Truesdale a depus o plângere, după ce clientul său VIP i-ar fi cerut o partidă de sex oral, dar a retras-o repede, după ce i-au intrat în cont 84.000 $. Luis Gonzalez, terapeut la hote­lul Ritz Carlton de Laguna Niguel, California, a dezvăluit recent că a avut o relaţie sexuală cu actorul în 1997. Fabian Zanzi a vrut să intenteze proces pentru agresiune sexuală, după ce Travol­ta, dezbrăcat şi înfierbântat, i-ar fi propus să se culce cu el în cabina piloţilor – dar a fost convins să renunţe, contra sumei de 20.000 $. Iar acestei liste i se mai adaugă cazurile altor doi bărbaţi, care, însă, au rămas anonimi.

Interesant este ce sumă îi va reveni lui Kelly, care sigur ştie mai multe decât toţi aceşti bărbaţi la un loc şi care ar merita o compensaţie mai mult decât consistentă, măcar pentru ruşinea publică îndurată în toţi aceşti ani.

foto: GULIVER/GETTY IMAGES/SPLASH NEWS, CAPTURĂ NATIONAL ENQUIRERINAPOI LA PRIMA PAGINA