Johnny Depp, conflict cu producătorii „Pirații din Caraibe 5”. Cariera sa este în pericol

Divorțul  lui Johnny Depp de Amber Heard îl poate costa scump de data aceasta. Se pare că uriașul scandal mediatic iscat de fosta soție și acuzațiile acesteia de violență fizică și abuz îndreptate spre Depp i-au cam pătat imaginea actorului în ultima vreme.

Scandalurile din ultima vreme i-au distrus reputația lui Johnny.

Johnny Depp și producătorii de la Disney au negociat la cuțite timp de două luni detaliile legate de proiectele pe care le au împreună. Au fost două lucruri esențiale pe seama cărora s-a discutat – promovarea noii producții a seriei Pirații din Caraibe – Dead Men Tell No Tales, fără a mai fi împlicat în scandaluri de orice natură, altfel Depp nu-și va mai găsi un loc în vreun proiect Disney în viitor. Se pare că producătorii sunt foarte furioși de faptul că terfelirea numelui lui Depp le-au afectat foarte grav vânzările.

Scandalul lu fosta soție îl poate costa cariera în actorie.

O sursă a declarat pentru Radar Online: „Mulți dintre regizorii din studio sunt încă foarte furioși după toate piedicile pe care le-au întâmpinat în timpul filmărilor pentru Pirații din Caraibe 5 și au spus destul de clar că nu mai au niciun interes să lucreze în continuare cu el. Cota lui a scăzut și este un dezastru.”

În timpul filmărilor, Johnny a trebui să zboare înapoi în Statele Unite pentru o intervenție chirurgicală de urgență la deget, incidentul cu pricina costând echipa de producție milioane de dolari. Bugetul filmului se estima a fi de peste 70 de milioane de dolari, dar se pare că acum este cu mult depășit, din cauza lui Depp.”A dat peste cap în totalitate bugetul deja foarte mare pentru film”, a scris Radar Online.

Pitt s-a accidentat în timpul filmărilor pentru Pirații din Caraibe 5.

În plus, întregul fiasco cu Johnny, fosta soție, Amber Heard, și guvernul australian, a fost ceva ce a amenințat bugetul Disney pentru acest film. Se tem de un alt scandal cu Johnny Depp, care ar putea ruina lansarea noii producții – așa cum s-a întâmplat cu acuzațiile de abuz ale lui Amber în timp ce actorul promova filmul Alice in Wonderland – care au dus la presiuni pentru Johnny de a face testul pentru depistarea consumului de droguri, pe care chiar a refuzat să îl facă. În schimb, el a fost de acord cu aparițiile sobre în timpul turneului de presă și al premierelor.”

Actorul a ajuns de nerecunoscut. (Hepta)

Ce-i drept, Depp a trecut prin schimbări foarte mari în ultimele luni, devenind foarte serios și slăbind aproape 7 kilograme din cauza băuturii.  „Bea zilnic două până la cinci sticle de vin, începând de la prânz, să nu mai punem la socoteală clipele grele prin care trece”, a adăugat aceeași sursă. Depp și Disney au nevoie disperată ca filmul Pirații din Caraibe 5 să devină un succes, pentru a aduce un profit de cel puțin 800 de milioane de dolari.

Foto: Getty, Hepta, Arhiva OK

 


INAPOI LA PRIMA PAGINA