Johnny Depp își vinde și casa din Veneția

În ianuarie 2011, după ce a petrecut câteva luni pentru a filma pelicula ”Turistul”, Johnny Depp a decis să-și ia o casă în Veneția. Și nu oricare casă, ci Palazzo Dona Sangiantoffetti, una dintre puținele clădiri cu vedere la Marele Canal, pentru care a scos din buzunar mai mult de 13 milioane de dolari. Acum, în plin divorț, o vinde!

the-tourist
Scenă din „Turistul”

S-a îndrăgostit de Veneția iremediabil și a decis să treacă de la statutul de ”turist” la cel de ”rezident”. A fost în stare să meargă la licitație și să se lupte cu un prinț arab pentru a obține acest palat, construit în secolul al XVII-lea.

Din păcate, acum, Johnny Depp este dispus să renunțe la această casă. Potrivit ziarului italian ”Affari Italiani”, casa a fost listată pe site-urile de specialitate, actorul încercând să obțină pe ea 10, 8 milioane de dolari, cu trei milioane mai puțin decât prețul de achiziție.

Palatul, care fusese complet restaurat atunci când l-a cumpărat Depp, are 680 de mp, se-ntinde pe trei etaje, dispune de o terasă pe acoperiș, și este compartimentat în șapte dormitoare și nouă băi. Un adevărat palat! Așadar, nu credem că va dura mult până se va arăta un cumpărător!