Justin Bieber și-a vândut Ferrari-ul pentru o sumă record

Se pare că Justin Bieber chiar se pricepe la afaceri. Cântărețul și-a vândut zilele trecute bijuteria de mașină – un Ferrari albastru pentru aproape jumătate de milion de dolari.

Exclusive... 51836553 Pop star Justin Bieber shows off what appears to be his newest Ferrari in Beverly Hills, California on August 30, 2015. Justin is an avid car collector and has even boasted he will get a new $1M LaFerrari, though this Ferrari doesn't look like that one. Bieber recently released his latest single "What Do You Mean," is set to perform tonight at the MTV VMA's. NO INTERNET USE WITHOUT PRIOR AGREEMENT FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (818) 307-4813

Dacă tot nu are noroc în dragoste, lui Bieber îi merge extrem de bine în afaceri. Cântărețul s-a cam plictisit de una dintre jucăriile sale cu mulți cai putere sub capotă și a decis să vândă bolidul din 2011, un Ferrari 458 Italia, în cadrul unei licitații. Suma pe care a obținut-o este colosală,  nici mai mult, nici mai puțin de 434.500$.

Îmbrăcat într-o jachetă din denim brodată cu flori colorate, cântaretul a luat cu asalt scena și chiar s-a implicat în procesul de licitare.

Evaluată inițial undeva între 250 și 300 de mii de dolari, mașina s-a vândut în timp record și pentru o sumă aproape dublă: în trei minute și jumătate prețul a ajuns la 434.500$. Cumpărătorul s-a ales și cu bilete la unul dintre show-urile lui Bierber din SUA.

Foto: Hepta, Instagram