Katy Perry și Orlando Bloom încântători în rol de Moș Crăciun și Crăciuniță

Katy Perry și Orlando Bloom nu fac doar o pereche frumoasă împreună, ci și fapte bune. Ieri, cântăreața americană și actorul britanic au fost o prezență întântătoare la un spital pentru copii din Los Angeles, acolo unde au sosit costumați festiv, în Moș Crăciun și Crăciuniță.

orlando si katy 2 orlando si katy 3 orlando si katy

Cele două staruri au vorbit cu copiii bolnavi, le-au împărțit cadouri, au râs împreună, ba chiar au cântat colinde cu ei.

Evident că ocazia nu le-a putut scăpa celor de la spital, administratorii instituției postând pe pagina lor de Facebook o serie de poze care îi înfățișează pe Katy și Orlando glumind cu micuții pacienți.

katy orlando

Atât Orlando Bloom, de 39 de ani, cât și Katy Perry, de 32, sunt suporteri UNICEF și ambasadori ai Fundației Națiunilor Unite pentru Copii, așa că înțelegem implicarea lor pentru cauza celor mici.

„Copiii de la CHLA au primit o vizită bine meritată de la Moș Crăciun și Crăciunița, care se întâmplă să semene foarte mult cu Katy Perry and Orlando Bloom“, au scris reprezentanții spitalului pe pagina oficială de Facebook.INAPOI LA PRIMA PAGINA