Khloe Kardashian este însărcinată?

În ultima vreme, sora mai mică a lui Kim Kardashian a tot vorbit despre dorința de a deveni mamă, dar și despre planurile de viitor pe care le are cu iubitul ei, Tristan Thompson. Ei bine, cea mai recentă postare din mediul online ne fac să ne gândim că visul ei s-a îndeplinit.

Khloe și Tristan au vorbit adesea de mariaj și copii

Ieri, Khloe a postat pe conturile sale de socializare câteva fotografii surprinse în timpul petrecerii sale aniversare, pusă la cale, în mare secret, de către iubitul său, Tristan Thompson. În imagini, cei doi îndrăgostiți apar în ipostaze tandre, așa cum ne-au obișnuit în ultimele luni. Însă ce ne-a dat de gândit și ce a fost cu adevărat surprinzător, a fost descrierea pe care Khloe a postat-o în dreptul unei fotografii.

Fără alte explicații, Khloe a scris pe una dintre fotografii ”tata și mama”, ceea ce a stârnit un val uriaș de reacții în mediul online. Mulți s-au grăbit să spună că vedeta de reality show a transmis pe această cale că ea și iubitul ei vor deveni părinți, așa cum și-au dorit de atâta timp. ”Este Khloe însărcinată? Ultima fotografie de pe Snapchat m-a derutat”, spune un internaut curios.

Ei bine, Khloe n-a oferit nici acum vreo explicație adiacentă, așa că, cel mai probabil, informația este corectă. Cert e că acum câteva săptămâni, un apropiat de-al ei a declarat pentru revista People că ea și Tristan au vorbit deja despre nuntă și copil: ”Au discutat atât despre nuntă, cât și despre copil. Khloe vrea cu disperare un copil. Speră să rămână însărcinată curând. E foarte fericită și pozitivă în legătură cu viitorul ei și speră la o logodnă rapidă”.

 foto: Snapchat

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA