Kirsten Dunst s-a logodit după câteva luni de relație. Cine e alesul inimii ei?

Noi de-abia ne-am obișnuit cu ideea că ea și co-starul Garrett Hedlund nu mai formează un cuplu, deși timp de patru ani au fost de nedespărțit. Ei bine, acum, aflăm că celebra actriță este pregătită să ajungă la altar cu un alt bărbat, cu care se iubește încă din luna mai, anul trecut.

Kirsten Dunst @ the 2016 Emmy Awards held @ the Microsoft theatre. September 18, 2016
Kirsten Dunst s-a logodit weekend-ul trecut.

La o lună după ce s-a despărțit de Garrett, Kirsten și-a găsit alinarea în brațele altui co-star. E vorba despre colegul ei de platou, Jesse Plemons, alături de care – spune ea – a simțit din nou fluturii dragostei.

Chipurile, relația lor a evoluat atât de bine și natural, încât la câteva luni de când au început să iasă împreună, Kirsten și Jesse sunt pregătiți să facă pasul următor în relația lor: nunta.

52180197 Kirsten Dunst was spotted leaving her house with her new boyfriend Jesse Plemons.  The two went to eat lunch in Los Angeles. Afterwards they went and checked out a house and hugged at the end! FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Kirsten Dunst și noul ei logodnic, co-starul Jesse Plemons.

În acest sens deja au început pregătirile, cei doi logodindu-se chiar în weekendul trecut. Page Six este publicația care a dezvăluit această informație, menționând că cei doi actori le-au dat prietenilor apropiați vestea cea mare.

E drept că nu e tocmai o surpriză faptul că actrița vrea să se căsătorească așa rapid, ea declarând și cu alte ocazii că visul ei este să-și întemeieze o familie. ”Sunt o persoană care își dorește să se căsătorească. Dacă o să se întâmple pe la 30 și ceva de ani, atunci îmi doresc o nuntă intimă. La primărie, o cină relaxată, un DJ, prietenii și familia. O să fie în genul unei petreceri de 40 de ani”, declara în urmă cu puțin timp Kirsten.

foto: hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA