Klaus Iohannis, un romantic în tinerețe

Într-un volum recent apărut despre viețile persoanelor publice, apare și un fragment din care reiese că actualul președinte al României făcea eforturi deosebite pentru aleasa inimii sale.

cuplul Iohannis (20)

Pe Carmen și Klaus Iohannis îi leagă o iubire de trei decenii şi o căsnicie frumoasă şi liniştită. Şi, precum bine se ştie, lipsită de moştenitori.

Povestea de dragoste a cuplului prezidențial a devenit subiectul unei cărți publicate de Ioana Mandache, „Poveşti de dragoste ale vedetelor”.

„Pentru el, a fost dragoste la prima vedere. S-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, într-o excursie, iar focul iubirii l-a prins în mreje pe Klaus. Impresionată de manierele lui, Carmen s-a îndrăgostit încet-încet de el.

Tânăr şi îndrăgostit, preşedintele Klaus Iohannis pedala zilnic peste 120 de kilometri să o vadă pe Carmen, cam cât pedalează cicliştii profesionişti. Pentru comparaţie, în Turul Franţei, probabil cea mai grea competiţie sportivă din lume, media zilnică e de 170 de kilometri.

Tot din „Poveşti de dragoste ale vedetelor”, aflăm că Iohannis nu era doar un bun sportiv, ci şi un bun dansator.

„Îndrăgostit până peste cap de Carmen şi ştiind încă de la început că aceasta este femeia vieţii lui, Klaus Iohannis a făcut drumuri zilnice ca să-şi vadă iubita. A fost repartizat ca profesor într-o localitate la 60 de kilometri de Sibiu, a făcut naveta zilnic cu bicileta ca să o vadă”, mai scrie Ioana Mandache în cartea ei.

cuplul Iohannis (5)

Actualul preşedinte şi-a păstrat obiceiul de a merge pe bicicletă, dovadă şi cursa pe care a făcut-o în urmă cu câteva luni când a pedalat până la locul de desfăşurare a unui maraton în care concura soţia lui.

Anul acesta, Carmen şi Klaus Iohannis aniversează 27 de ani de căsnicie.

Iată o colecţie de fotografii cu cei doi.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA